TAKTİKSEL ANTRENMANLAR BAŞLADI

TAKTİKSEL ANTRENMANLAR BAŞLADI

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, Koronavirüs salgını sebebiyle ara verilen liglerin devam etme kararı alınması üzerine antrenmanlara kaldığı yerden devam ediyor.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor, Koronavirüs salgını sebebiyle ara verilen liglerin devam etme kararı alınması üzerine antrenmanlara kaldığı yerden devam ediyor. Kulüpler birliği kararı neticesinde 19 Haziran´da ilk karşılaşmaların oynanacağı kararı alınmasının ardından top ile tam kadro çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlı ekip taktiksel antrenmanlara da çıkmaya başladı. Tüm takım antrenmanlara dâhil olurken hafif sakatlığı bulunan Hasan Ali Adıgüzel, Erhan Çelenk ve Aykut Çeviker´inde sağlık durumunun düzeldiği ve takım ile çalışmaları sürdürdüğü öğrenildi. Altay deplasmanına gidecek Akigolar´da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda hedefin galibiyet olduğunu belirten Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ?Tüm emeklerimiz boşa gitmemesi adına bu sezon Süper Lig´e çıkacağız inşallah. Hedefimiz 3 puanı alıp gelmek, şahsen Altay takımı hazırlıklarımı çok iyi tamamladım şimdi oyuncularım hazırlanıyor. Hazırlık karşılaşması girişimlerimiz şuanlık rafa kalktı.? ifadelerini kullandı.

HAZIRLIK MAÇI GİRİŞİMLERİ SONUÇSUZ KALDI

TFF 1. Lig´in 19 Haziran´da başlaması kararı üzerine hazırlık karşılaşması girişiminde bulunan Akhisarspor´a TFF´den onay gelmedi. Belirli kurallar ve kriterler çerçevesinde değerlendirildiği ve hazırlık karşılaşmalarının da normal maç olarak sayıldığını ifade eden Deneyimli Teknik Adam ?Hiçbir takım hazırlık maçı yapmayacak en azından eşit şartlarda olacağız.? dedi. Kulübün toplanma kararının alınmasının üzerine futbolcularında tedirginlik hâkim olduğunu belirten Yılmaz Vural bununda git gide azaldığını hatta yok olduğunu, moral motivasyonun yeninden yükseldiğini ifade ederken takımda covıd-19 salgınıyla ilgili herhangi bir olumsuzluk gözlemlenmediğini yapılan testlerinde negatif çıktığını ve futbolcularında bu konudaki hassasiyetleri için teşekkürlerini iletip Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´nin de düzenli olarak dezenfekte edildiğini belirtti.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP