SPOR

SPOR Haberleri

TARAFTARLAR ANTREMANDA

TARAFTARLAR ANTREMANDA

TFF 1. Lig temsilcisi Akhisarspor geçtiğimiz gün yılın son antrenmanına çıkarken Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Özbey ve Yeşil Siyahlı taraftarlar grubu üyeleri hazırlıkları saha kenarından takip etti.

Zor şartlar altında geçen bir senenin sonunda yeni yönetimin ilçe dışından olmasına tepki gösteren Akigo taraftarları, yılın son antrenmanında aradaki soğukluğun giderilmesi ve yeni yıla birlik içerisinde giriş yapılması adına takımı yalnız bırakmadı.

KARŞILAŞMA GÜNÜ

TFF 1. Lig´in 17. haftasında deplasmanda Bereket Sigorta Ümraniyespor ile karşılaşacak Yeşil Siyahlı ekip, hazırlıklarını tamamladı. Uzun süredir galibiyet hasreti çeken Dilsöz yönetimindeki takım, 2 Aralık Cumartesi günü, Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu´nda saat 13.30´daki mücadeleden 3 puan almadan ve Lig´deki kötü gidişatına dur demeden dönmek istemiyor. Takımdaki yaprak dökümü halen devam ederken alt yapıdaki oyuncularında karşılaşmalarda forma giyme şansı artmaya devam ediyor. Düşme grubundan çıkmak için yeşil sahada ter dökecek futbolcuların yanında yeşil siyahlıların taraftarları da ekran başında mücadeleyi seyrederken ter dökeceğe benziyor. Mücadelenin kazanılması halinde alınacak 3 puan ile Akhisarspor, birden Lig´in orta sıralarına kadar yükselebilecek.

MÜCADELENİN HAKEMLERİ

Bereket Sigorta Ümraniyespor ile Akhisarspor arasında oynanacak mücadelenin hakemleri de belli oldu.  Kadir Sağlam yeşil saha da Has Hakem olarak görev yapacakken Anıl Usta 1. Yardımcı Hakem, Furkan Ürün 2. Yardımcı Hakem, Oğuzhan Çakır ise Dördüncü Hakem olacak.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ