TARIM KREDİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRÜ AKBUĞA´YI ZİYARET ETTİ

TARIM KREDİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRÜ AKBUĞA´YI ZİYARET ETTİ

Manisa Ziraat Odaları Koordinasyon Başkanı ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa´yı Tarım Kredi Kooperatifi İzmir Bölge Müdürü Mehmet Tevfik Ongun ve müdür yardımcısı Hasan Akgün ziyaret ettiler.

Manisa Ziraat Odaları Koordinasyon Başkanı ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa´yı Tarım Kredi Kooperatifi İzmir Bölge Müdürü Mehmet Tevfik Ongun ve müdür yardımcısı Hasan Akgün ziyaret ettiler.

Tarım Kredi İzmir Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Akgün, Tarım Kredi Kooperatifi İzmir Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı H. İbrahim Güleş, Akhisar Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Mustafa Akyel,  Akhisar Borsa Meclis Başkanı Bahattin Alkın ve Alkın Zeytincilik işletme sahibi Orhan Alkın Manisa Ziraat Odaları Koordinasyon Başkanı ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa´yı makamında ziyaret ettiler. Tarım Kredi İzmir Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Akgün, ?Bizler Manisa Ziraat Odaları Koordinasyon Başkanı ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa´yı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilemek için geldik. Kendilerine bizleri kabul ettikleri için ve göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz. Ahmet Akbuğa´nın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bende bir tütüncü ailenin evladıyım, tütüncülüğün nasıl olduğunu ve nasıl zor şartlarda yetiştiğini çok iyi biliyorum. Bizim yanımızda Akhisar´ın değeri daha başka, yıllar önce Akhisar denildiğinde hemen ilk akla gelen tütündü. Ancak şimdi Akhisar denildiğinde ilk akla gelen Zeytin, zeytinyağı ve sporda Akhisarspor´u akla geliyor? dedi. Ahmet Akbuğa´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ? Sizlere yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı teşekkür eder şahsım ve kurumum adına hoş geldiniz diyorum. Sizlerde takdir edersiniz ki bizler Ziraat odası olarak burada üreticimize çiftçimize hizmet veriyoruz. Çiftçimize odamızda bulunan laboratuvarımızda toprak, su ve yaprak analizleride uzman ekiplerimizce yapılarak çiftçi ve üreticimizi bilgilendiriyoruz. Her zaman Ziraat Odası olarak din, dil, siyaset ayrımcılığı yapmadan vatandaşımıza güler yüzlü uzman personelimiz ile hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonrada daha iyi daha kaliteli hizmet nasıl yapılır, üretici çiftçimizin sıkıntısı nelerdir, neler yapılabilir bunları da yetkililerce görüşüp çözümü kısa sürede yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız? dedi. Yapılan ziyarette oda hakkında da bilgi alışverişinde bulunan misafirler odayı da gezerek Akbuğa ve ekibine çalışmalarında başarılar dilediler.


Haber Kaynak : erhan çelik


İLÇE TARIM SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ATSO'DAN BAŞKAN DUTLULU'YA TEBRİK ZİYARETİ

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AKHİSAR AVCILAR DERNEĞİ’NDEN KURŞUN ATIŞI ETKİNLİĞİ

EKONOMİST İSLAM MEMİŞ AKHİSARLILARLA BULUŞACAK

BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU GAZETEMİZE KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI