?TEK DİŞİ KALMIŞ TEKNOLOJİ? ADLI TİYATROYA YOĞUN İLGİ

?TEK DİŞİ KALMIŞ TEKNOLOJİ? ADLI TİYATROYA YOĞUN İLGİ

Akhisar Ticaret Borsası Altıeylül Ortaokulu Drama Kursu öğrencileri tarafından düzenlenen ?Tek Dişi Kalmış Teknoloji? adlı tiyatroya ilgi ile izlendi.

Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül Ortaokulu Drama Kursu öğrencileri tarafından düzenlenen ?Tek Dişi Kalmış Teknoloji? adlı tiyatro ilgi ile izlendi. Akhisar Ticaret Borsası- Altı Eylül Ortaokulu drama kursu öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro park içi sinema salonunda izleyicileri ile buluştu. Yönetmenliğini Türkçe Öğretmeni Ayşe Nilay Bolat´ın yaptığı, dekor ve ışıkta müdür yardımcısı Görkem Oynar´ın görev yaptığı ve 23 öğrencinin rol aldığı tiyatro, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra başladı.

Gelişen teknolojik aletlerin aile bağları üzerindekini olumsuz etkilerini konu alan, zaman zaman  güldüren zaman zaman da düşündüren oyunda öğrenciler büyük alkış aldı. Tiyatro oyununun bitiminde konuşan Okul Müdürü Emin Reşit Demirel, ?Akhisar Ticaret Borsası Altıeylül Ortaokulu Drama Kursu öğrencilerinin hazırlamış olduğu okulumuzun programına hepiniz hoşgeldiniz. Harika bir oyun izledik, sanatsız bir oplumda  hayat damarlarımızın birinin kesik olduğunu düşünün hayatımız nasıl olur? Atatürk onun için ?Sanatsız kalanların hayat damarlarından biri kopmuş gibidir.´ demiştir. İnsanlığın en karanlık dönemlerine baktığımızda o dönemlerin sanat faaliyetlerin en az olduğu dönemler olduğunu görürüz.  Öğrencilerimiz, Mehmet Akife de atıfta bulunarak ?Tek Dişi Kalmış Canavara´  itafen güzel bir oyun sergilediler, ben de ilk defa sizlerle beraber burada izledim. Çocuklarımızı tebrik ediyorum hepsi harikaydı.? dedi. Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül Ortaokulu Drama Kursu öğrencileri tarafından düzenlenen ?Tek Dişi Kalmış Teknoloji? adlı tiyatroyu izlemek için gelen Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin de öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek, ?Çok güzel bir oyun sergilediniz sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.? dedi.  Albay Mehmet Şahin,  tiyatronun yönetmeni olan Akhisar Ticaret Borsası Altıeylül Ortaokulu Türkçe öğretmeni Ayşe Nilay Bolat´ı ve dekor ve ışıkta görev yapan Müdür yardımcısı Görkem Oynar´ı tebrik ederek çiçek takdim etti.

Oyuncular: Hatice Tuğba GERGİN, Aşkın IŞIK, Nisa MERTOĞLU, Şafak DEMİREL, Ceren Diyala ŞAHİN, Özge ALKAN, İkra Nur KESKİN, Alperen AKSOY, Defne ARPACI, Halil ÇELİK, Hamdi Efe CERİT, Hilal ÇELİK, Mehmet İrfan GÜNDÜZ, Necati ECEOĞLU, Nehir ÇAKIR, Nijel SAİT, Nisa Nur KARAMAN, Sibel Ada TATLIDİL, Tuana KURŞUNTEPE, Tuana Naz BAYIR, Ezel ÇİDİK, Seyhan TÜRKOĞLU, Aziz Emre ÖZEKEN.

Yönetmen: Ayşe Nilay BOLAT

Ses&Işık ? Dekor: Görkem OYNAR

 


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU