GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

TEKİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

TEKİN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Akhisar Reşatbey sakinlerinden Hanife ve Bayram Tekin, oğlu Mehmet Asım için evlerinin önünde sünnet merasimi düzenledi.

Akhisar Reşatbey sakinlerinden Hanife  ve Bayram Tekin,  oğlu Mehmet Asım  için evlerinin önünde sünnet merasimi düzenledi.

Akhisar İlçe Müfülüğünde kırbağlar cami din görevlisi ve Akhisar Genç Memursen İlçe Temsilcisi  olan baba Bayram Tekin ve anne Hanife Tekin 24 Ağustos günü saat 11.30´da Reşatbey mahallesi 615 sokak no 46 deki evlerinin önünde düzenledikleri sünnet merasimi  Akhisar İLÇE Müftüğü din görevlilerinin okuduğu Kuran´ı Kerim, İlahi ve mevlit ile başladı. Okunan mevlit ve dualardan sonra misafirlere yemek ikramı ve sünnet olaşımı gerçekleştirildi. Bayram Tekin ve anne Hanife Tekin sünnete katılan misafirleri le tek tek ilgilenerek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek hoşgeldiniz dediler.

Mehmet Asım  için düzenlenen sünnet törenine cok sayıda davetlinin yanısıra din görevlileri ve çevre ilçelerden gelen İlçe müftülüğü şefleri  katıldı.


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ