TEZGÂHLARDA BALIK BOL FİYAT UYGUN

TEZGÂHLARDA BALIK BOL FİYAT UYGUN

Pazarda ve Balık Evlerinde Balıklar Tezgâhları Süslemeye Devam Ediyor.

Pazarda ve Balık Evlerinde Balıklar Tezgâhları Süslemeye Devam Ediyor.

Lezzeti İle Besleyiciliği İle Balık Vatandaşların Vazgeçilmezi
Akhisar´da pazarda ve balık evlerinde balıklar tezgâhları süslemeye devam ediyor. Balıklar vatandaşın ihtiyacına göre her cebe uygun fiyatları ile Akhisar´da pazarlarda tezgâhları süslüyor. Havalar soğudu. Soğuyan  havada müşteriye hem günlük hem de taze balık satışı yapan balıkçılar balıkların tanıtımını yapıyorlar. Orkinos, kalamar ve zargana türü balıklar ise tezgâhta en çok dikkat çeken balıklar oluyor.

Büyük-Küçük, Çeşit Çeşit Balıklar Tezgâhta

Orkinos ´tan Karadeniz hamsisine kadar büyük küçük çeşit çeşit balıklar tezgâhlarda yerini aldı. Orkinos kendi büyük fiyatı küçük. Akhisar pazarında kilosu 25 TL´den satılıyor. Yerli balıkta tercih Karadeniz Hamsisi olurken fiyatı da 15 TL´den müşterilere sunuluyor.

Vatandaş Kasaba Değil Balıkçıya Uğruyor

Vatandaşlar yerli et fiyatları yüksek olmasından ve ithal ete de güvenemediklerinden dolayı Omega 3 kaynağı olan balığa yöneliyorlar. Uzmanların haftada en az 1 defa da olsa balık tüketin tavsiyelerine uymaya çalışan vatandaş, kış aylarında et türü olarak balığı tercih ediyor. Balıkçılar soğuk havalarda pazarda üşüyor olsa da satışlardan dolayı yüzlerinin gülmesi soğuk havayı unutturuyor. Vatandaşlar, çeşitten ve fiyattan memnun.

Balıkçılar Hem Satıyor Hem de Temizliyor

Balıkçılar, müşterilere sattıkları balıkları aynı zamanda isteğe göre temizleyerek de hizmete sunuyorlar. Bu hizmetten müşteri de memnun oluyor. İşte Akhisar pazarındaki balık fiyatları; Sardalya kilosu 10 TL, Hamsi kilosu 15 TL, Palamut tane 10 TL, Lüfer kilosu 80 TL, Deniz Çuprası kilosu 65 TL, Levrek kilosu 45 TL, Kültür Çuprası kilosu 25 TL, Yerli Uskumru kilosu 30 TL olarak tezgâhlarda yerini aldı.




KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM