THEYATEIRA AKHİSAR MASTER KUŞ CENNETİ FESTİVALİNDE ZİRVE YAPTI

THEYATEIRA AKHİSAR MASTER KUŞ CENNETİ FESTİVALİNDE ZİRVE YAPTI

Uluslararası Bandırma Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali çerçevesinde düzenlenen 1. Uluslararası futbol turnuvası Theyateıra Akhisar Master takımının da katılımıyla gerçekleşti.

Uluslararası Bandırma Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali çerçevesinde düzenlenen 1. Uluslararası futbol turnuvası Theyateıra Akhisar Master takımının da katılımıyla gerçekleşti. Yurt içi ve yurt dışı Master futbol takımlarının katılım gösterdiği turnuvaya her bölgeden karma takımlar katılırken  ilçe temsilcisi olarak sadece Akhisar Theyateıra Master takımı bireysel yer aldı. Konu üzerine açıklama yapan Akhisar takımı Başkanı Ünal Balanuyan ve Sportif Direktör Emin Kökçü, ?Yurt dışından ve Türkiye´nin 7 bölgesindeki master futbol federasyonları karmalarının yanında takım olarak sadece Theyateıra Akhisar Master Futbol takımının davet edilmesi bizi inanılmaz mutlu ve onure etti. Bu onure edici davetleri için Bandırma Belediye Başkanı sayın Avukat Tolga Tosun, Manyas Kaymakamı sayın Günhan Yazar ve Güney Marmara Masterlar Federasyonu Başkanı sayın Rıza Orhanlı´ya çok teşekkür ediyoruz. Bandırma uluslararası Kuş cenneti ve Kültür Sanat Festivali´nin açılış maçının protokol ile takımımız arasında oynanması, bizleri bir kez daha onure etti. Her yerde olduğu gibi burada da şehrimizi hem kültürel hemde sportif anlamda en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.? dediler. Turnuvaya katılan takımlara ödüllerini Haluk Levent konseri sonrası Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun takdim etti. Tolga Tosun, "Festivalin önemli bir parçası olan ve katkılarıyla değer katan tüm takımlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Burada skorlar yazılmadı, kazanan takım yok, dostluk sevgi, kardeşlik ve barış kazandı. ?dedi.

Turnuvaya davet edilenler;

1- Theyateıra Akhisar Master 2-İki Gürcistan Torpedo Kuta Isı 3-Bulgaristan Polovdin 4-Ulusal Veteranlar Ege Bölgesi Karması 5- Bandırma Masterler 6- Marmara Masterler Karması 7-İstanbul Masterler Futbol Federasyonu Karması 8-Türkiye Masterler Futbol Birliği Karması 9-Trakya Uzun Köprü Master Futbol Takımları Karması


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP