THYATEİRA MASTER FUTBOL TAKIMI KURULDU

THYATEİRA MASTER FUTBOL TAKIMI KURULDU

Akhisar´da yeni kurulan THYATEIRA Masterler Futbol Takımı yönetim kurulu, eşleri , takım sporcuları ve eşleri Futbol Takımının açılışı ve tanıtımı nedeni ile bir araya geldi .

Akhisar´da yeni kurulan THYATEIRA  Masterler Futbol Takımı yönetim kurulu, eşleri , takım sporcuları ve  eşleri Futbol Takımının açılışı ve tanıtımı nedeni ile  bir araya geldi . Akhisar Gürlüoğlunda  düzenlenen yemekli THYATEIRA  Masterler Futbol Takımı tanıtım ne konuk olarak Diyarbakır Masterler Kaptanı Oyuncusu ve Başkanı olan Şener Özdil ve eşinin de katıldığı programda tanıtıldı. Şener Özdil ve ailesinin gelmesi ile birlikte ?Akhisar´a hoş geldin? yazılı ve fotoğrafları olan pankartla Özdil ve ailesi karşılandı. Daha sonra Özdil´e plaket takdimi ile devam etti. Akhisar 1970 Akigo Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Nihat Helvacıoğlu ve Derneğin Başkanı Cumhur Özkaynak Şener Özdil´e atkı takdim ettiler. Gürlüoğlu İşletme sahibi de Şener Özdil´e hoş geldiniz diyerek çiçek takdimi etti. Akhisar THYATEIRA  Masterler Futbol Takımının tanıtımında açılış konuşmasını ve tanıtımını yapan takımın kaptanı Emin Kökçü şöyle dedi, ? Bu gün burada 2 olay için toplandık birincisi THYATEIRA Akhisar Master futbol takımımızı tanıtmak  2.si de şuan aramızda olan Diyarbakır´ın efsane futbolcusu Şener Özdil kardeşim aramızda onun için toplandık. Hepiniz hoş geldiniz sizlere katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz.  Biz THYATEIRA Master takımı olarak Akhisar´ımızın Tüm Değerlerine değer katmak için yola çıktık. Futbola gönül vermiş birbirinden değerli arkadaşlarımla birlikte muhteşem şehrimiz Akhisar´ımızın tarihte çok önemli bir yere sahip olan Antik ismi THYATEIRA altında oluşumu gerçekleştirdiğimiz THYATEIRA Akhisar Master futbol  takımımızın  asıl amacı Sosyal futbol takımı  derneğin yanında  topluma olan görevini en iyi şekilde yerine getiren Güzel şehrimizin Akhisar´ın Zeytini, Köftesi ve bizlere büyük mutluluk yaşatan Akhisarspor´umuz ile tanınmanın yanında çok az kişinin bildiği bilinmeyen en önemli tarihi yanı olan Hıristiyanlığın ilk çağlarına ait 7 kiliseden birinin Akhisar´da  (Tepe mezarı) olması özelliğini taşıyan Akhisar´ımızın bu çok önemli tarihini ve tüm değerlerini çok kıymetli arkadaşlarımla beraber antik çağdaki paha biçilmez antik ismi THYATEIRA altında oluşturduğumuz THYATEIRA Akhisar  Master futbol  takımımızla tüm Türkiye´ye anlatmak ve tanıtmak olacaktır. Akhisar´ımıza hayırlı olsun? dedi.

Diyarbakır´dan gelen ve ?Akhisar benim memleketim? diyen efsane futbolçu Şener Özdil ise yaptığı teşekkür konuşmasında ?İki yıl  önce Emin Abi ile master sahasında çalıştım, Diyarbakır´da TV.21 de yapmış olduğum canlı yayında  tanıştım onunla. Dostluğumuz o günden Akhisar- Diyarbakır arasında başlamış oldu. İyi ki de başladı. Geçen sene Akhisar´a geldik. Çok mutlu ve dostça ayrıldık. Tüm Akhisar´ın gönlünü alarak gittik. Akhisar Ziraat Türkiye Kupası maçını finalini Diyarbakır´da Fenerbahçe ile  oynadı. Diyarbakır olarak biz çok sevindik. Diyarbakır´daki  Masterlar ailesi olarak, kurucusu olarak, spor severlerimize Akhisarspor´un yanında olacağımızı dile getirdik.  Basında, sosyal medyada yer verdik.  Tabi ki bize Akhisar´ı sevdiren tek  isim saygı değer abim, öz abimden daha çok kıymet verdiğim Emin Kökçü´dür.
 Geçen sene ben , kendim ve  takım arkadaşım bu anı yaşadım. Bugün eşimin ve çocuğumun yanında bana göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı hepinizi yürekten alkışlıyor ve yürekten kutluyorum. Ben ve ailem yaşadığı müddetçe bu Akhisar dostluğu sonsuza kadar sürecektir. Ben olmasam dahi takımımdaki diğer arkadaşlarım Akhisarspor´u ve Emin abiyi çok seviyor. Tüm Akhisarspor taraftarlarına, Akigolara çok teşekkür ediyorum.  Akhisarspor tarihinde Diyarbakır ismi de ilelebet yaşacaktır. Bir ilçe takımının ülke liginde bu kadar başarı elde etmesinin ardından da iki kulvarda yarışıp Türkiye Kupasını Akhisar´ımıza getirmesinden son derece mutlu olduk. Akhisar yaşadığı sürece Akhisarspor yaşadığı sürece o anlamlı kupa Akhisarspor´un müzesinde Diyarbakır´da alınan bir kupa olarak görülecektir. Bu da bizi son derece mutlu etti. Hepinize bu gece için sonsuz teşekkür ediyorum. Bu dostluğumuz sonsuza kadar devam edecektir. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Modern ve tarihi kenti olan Diyarbakır´a muhakkak bekliyorum. Dostlarım olarak sizi Diyarbakır´da ağırlamaktan onur duyacağım? dedi. 

Akhisar´da yeni kurulan THYATEIRA  Masterler Futbol Takımı yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Başkan: Ünal BALANUYAN,  B.Yard: Kenan HAMAMCIOĞLU,  Muhasip: Fatih ŞEN, Halkla İlişkiler: Yakup AKSOY,   Genel Kaptan: Halil KURTAY, Sportif Direktör ve Antrenör; Emin KÖKÇÜ, Genel Sekreter: ŞÜKRÜ GÖNÜLTAŞ, Takım Kaptanları: Emin KÖKÇÜ,Selçuk ÇENELİ,Rüstem ADAR ve   Hukuk İşleri : Mesut AKKOYUNLU 
THYATEİRA MASTER FUTBOL TAKIMI FUTBOL KADROSU 
 1- ÜNAL BALANUYAN, 2-EMİN KÖKÇÜ, 3- KENAN HAMAMCIOĞLU, 4 - FATİH ŞEN, 5- YAKUP AKSOY,   6 - HALİL KURTAY, 7 - SELÇUK ÇENELİ, 8- RÜSTEM ADAR, 9- ÜNAL ADEŞ, 10- İBRAHİM ALKAN, 11 ALPARSLAN LALANCI, 12- MESUT AKKOYUNLU, 13- FATİH BARLIK,  14 ÖZAY ALKAN,          15 - SEMİH HIZLI,  16- NAZIM KAZIMOGLU, 17- ŞÜKRÜ GÖNÜLTAŞ, 18- MURAT AKBAŞ, 19- ŞÜKRÜ ZENGER, 20-VELİ PANCAR, 21-SEYİT ÇETİNKAYA, 22-NAİM YILMAZ, 23-RECEP ÇATALLI ve24- ERDAL SAĞDIKLI´dan oluştu.







 






 

 

 


Haber Kaynak : erhan çelik


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ