THYATEİRAAKHİSAR MASTERLER´DEN AKHİSARSPOR´A ZİYARET

THYATEİRAAKHİSAR MASTERLER´DEN AKHİSARSPOR´A ZİYARET

Thyateiraakhisar Masterler futbol takımı, Akhisarspor´u antrenman öncesi ziyaret ederek Trabzon maçında ve sonrasında başarılar diledi.

Thyateiraakhisar Masterler futbol takımı, Akhisarspor´u antrenman öncesi ziyaret ederek Trabzon maçında ve sonrasında başarılar diledi. Yılmaz Atabarut Tesislerinde gerçekleşen ziyarette oldukça moralli ve neşeli oldukları görülen futbolcular adına kaptan Bilal Kısa ziyaretten ve verilen destek mesajından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kısa takımın Alanya maçı ile başlayan yükselişinin devam edeceğini, takımın ve futbolcuların buna inandığını, puan cetvelinde daha yükseklere tırmanabileceklerini belirtti. Ziyaretten ve  gösterilen destekten dolayı da teşekkür eden kaptan Bilal Kısa herkesin takıma inanmasını istedi.

Akhisarspor´da 13 yıl profesyonel futbol oynayan ve kaptanlığını da yapan Emin Kökcü Thyateiraakhisar Masterler başkanı Ünal Balanuyan ile birlikte takıma çiçek vererek başarılar diledi.

Thyateiraakhisar Masterler takımı bir süre antrenmanı izledikten sonra teknik heyete başarılar dileyerek tesislerden ayrıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP