T.M AKHİSARSPOR´DA GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

T.M AKHİSARSPOR´DA GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Ligin 9. haftasında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teleset Mobilya Akhisarspor´un Teknik Direktör Okan Buruk önderliğindeki antrenmanına  ağrıları olan ve Trabzon maçında riske edilmeyen Olcan Adın ve Trabzon maçında sakatlanarak oyundan çıkan Serginho, ağrıları olan Mustafa Yumlu ve daha önceki dönemden sakat olan Hasan Ali katılmadı. Teleset Mobilya Akhisarspor antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular antrenmanı 5-2 top çalışması ve dar alanda pas çalışması yaparak sonlandırdı.

?Trabzonspor Maçındaki Futboldan Memnun?

Teknik Direktör Okan Buruk ? Trabzonspor maçında rakibimizin maçı döndürme, ofansif hamleleri de bizim özellikle iyi savunma yapıp çıkışlarımızda sonuca gitmemize yol açtı. Yani birebir uyuştu. Daha önceki maçlarda topu içeriye atamıyorduk. Bu sefer girdiğimiz pozisyonları gole çevirince rakibinde kendi kalesine attığı gol vardı. Tabiki bunlar da oyun içerisinde etken oluyor. İyi bir galibiyet, güzel bir galibiyet aldık. Trabzon gibi bir takımı deplasmanda böyle bir sonuçla yenmek. Çok önemliydi, Fenerbahçe maçının üzerine böyle bir galibiyet almak ve  iki tane büyük takımı yenmek bizim için çok değerli, çok önemli o yüzden oyuncularımı kutluyorum. Başta hem oyunsal anlamda hem taktiksel anlamda hem de fiziksel anlamda kendilerini çok zorluyorlar. Antrenmanlardaki çalışmaları sahaya taşıyorlar. Bu da teknik adam olarak bizi mutlu ediyor. Burada tabiki öncelikli olarak oyuncularıma teşekkür ederim.

?Hedef Üst Sıralarda Olmak?

Ligin ilk 8 haftasında alınan 16 puanla ilgili olarak da bizim gibi takımlar için hedef, öncelikle alt taraftan uzaklaşmak, alt tarafa yaklaşmamak daha sonra üstlerde kendimize hedefler çizmek şuandaki düşüncemiz bu. Ligin başında da bunu istiyorduk. Bir an önce yüksek puanlar toplayıp lige en iyi şekilde başlayıp hiç alt tarafın stresini yaşamadan üstteki gruba tutunmak istiyorduk. Yani şu an üstteki gruba tutunduk. Bunu sürdürmek istiyoruz. Tabiki kazandığımız maçlarda topladığımız puanların hepsi geride kaldı. Bugün ilk antrenmanla birlikte yeni bir maç başlıyor bizim için. Geçmişteki maçları unutup bir kenara bırakıp tekrar Gençlerbirliği ile oynayacağımız maça odaklanmalıyız. Biz maç maç elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bunu hep söylüyorum her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Bu içerde dışarda fark etmiyor. Kendi sahamızda seyircimizin de özellikle sıralamada 3 üncü sırada olan Teleset Mobilya Akhisar takımına daha fazla destek vereceğini umuyorum. Yani sporseverlerin bize daha çok ilgi göstereceklerine inanıyorum. İnşallah cumartesi günü bizim için güzel ve yine kazanacağımız bir maç olur. ?dedi.

?Bize Yakışacak Stat Oluyor?

Geçen hafta stada gittim. Çok güzel özellikle stadın bence kendi takımımızı düşündüğümüzde, Akhisar´ ı düşündüğümüzde seyirci kapasitesi olarak çok uygun olduğunu düşünüyorum. Sahanın her yerinden çok rahat izlenebilecek, kale arkalarının görüş açıları muhteşem. Çok kompakt bize yakışacak, zeminde güzel olacak, zeminin de önemi var. Bize yakışacak stat oluyor diyen Buruk ? Ben taraftarlarımıza bir an önce kombinelerini alıp böyle bir statta başarılı bir takımı izleme şanslarını bir an önce yakalamalarını ve geç kalmamalarını isterim. Manisa´ da çok daha az seyirci ile oynuyoruz. Kendi sahamızda daha yüksek sayılara çıktığımızda takımımızın gücü de daha yukarılara çıkacaktır. Buna çok inanıyorum. Maça geldiğinde etkisini gösterecek taraftarımız var. Yeni stat hepimiz için hayırlı olur. Akhisar takımına yakışır. ?ifadelerini kullandı.

Okan Buruk, ?Trabzon Taraftarına Teşekkür Etti?

Okan Buruk Trabzon taraftarının kendi  statlarında 6-1 gibi maçta hatta 5 inci golde bile Henrique´yi inanılmaz derecede alkışladıklarından dolayı onlara ayrıca teşekkür etmek istediğini  söyledi. Ligin ilk 8 haftalık dilimini değerlendiren Larson ? ilk 8 haftaya baktığın zaman, sonuçlara baktığın zaman çok iyi başlangıç yaptık açıkçası çok mutluyuz. Bu saatten sonra yapmamız gereken tek şey daha da fazla çalışmak ve her hafta daha iyi bir takım olduğumuzu herkese kanıtlamak istiyoruz.Tarihi bir farkla Trabzon´a karşı gabiyetle ilgili olarak tabi ki Akhisarspor´un tarihi hakkında bilgim yok ama deplasmanda alınan 6-1´lik skor bence tüm takımlar için önemli bir galibiyet. Bir gol de attım. Çok güzel bir galibiyetti, güzel bir skordu. Takımda başarıyı getiren etkenlerle ilgili olarak buradaki ana neden bence, takımdaki organizma çok iyi. Biz sadece kendi işimize odaklanıyoruz. Burada sahada neler yaptığımıza odaklanıyoruz. Diğer işlerle hiçbir zaman uğraşmıyoruz. Bunun en büyük nedeni takım içindeki organizmanın çok iyi olması, arkadaşlığın çok iyi olması, biz sadece kendi işimize odaklanıyoruz sahada. ?dedi.




TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ