T.M AKHİSARSPOR´DA HEDEF KAYSERİ KARŞILAŞMASI

T.M AKHİSARSPOR´DA HEDEF KAYSERİ KARŞILAŞMASI

Süper Lig´de mücadele veren T. M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasını kazandıktan sonra ara vermeden Kayseri Karşılaşmasına odaklandı.

Süper Lig´de mücadele veren T. M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasını kazandıktan sonra ara vermeden Kayseri Karşılaşmasına odaklandı. Yeşil-siyahlılar Yılmaz Atabarut Tesislerindeki anremandan sonra İzmir´den Kayseri´ye hareket edecek. Büyük zaferin ardından Okan Buruk yönetiminde tam kadro hazırlıklara başladı. Yeşil-siyahlılarda 3 maç ceza alan kaleci Milan Lukaç ve sakatlığı ardından sezonu kapatan Eray Ataseven Kayserispor maçı kadrosunda yer alamayacak. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Buruk ?Maçtan önce konuştuğumuz gibi final oynamak finale çıkmak, bir yere geliyorsan sonucunu da getirmemiz gerekiyordu. Tabi ki burada sadece Türkiye kupasını kazanmak çok önemli ama onun sonucunda bir de Avrupa yolu vardı. Avrupa yoluna da ulaştık hem de direk gruplardan katılım sağlayarak bu yola ulaştık. Bu da çok önemliydi, hem maddi anlamda ham manevi anlamda bizim için çok değerliydi. Oyuncularım gerçekten sahada baktığınızda yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalıştılar. Maçın başından sonuna kadar hem konsantre oldular, hem çok koştular, çalıştılar, taktiksel anlamda oyunu doğru oynadık. Sonunda galibiyet geldi, 3-2´lik bir galibiyet belki maçın sonunda 3-1´den sonra golü yemesek maçın sonu da çok daha rahat bitirebilirdik. Maçın başına baktığımızda rakibimizin bize kurduğu üstünlük vardı özellikle maçın başında. Onu kırdıktan sonra da hem golleri bulduk hem de sonucu bulduk. Gidip gelen bir maç oldu zaman zaman, çok iyi bir takıma karşı oynadık. Oynadığımız takımlar hem bütçe anlamında hem kadro kalitesi anlamında çok  iyi takımlar. Onlarla başa baş oynayabilmek, onlarla mücadele edebilmek, onları geçip kupayı kazanmak bizim için değerliydi. Hem yönetimimize, taraftarlarımıza Akhisar halkına hem de bizi destekleyen bütün Türkiye´nin her tarafından insanlara teşekkür etmek istiyorum. En başta da oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum, en iyisini onlar yaptı en büyük hak onların? dedi.

?Bir final daha oynayacağız?

Ligdeki durumunu değerlendiren Buruk ?  Ara vermeden hemen çalışmalarımıza başladık.  kupayı kazandık ama bugün tekrar bizim için hayat tekrar başladı ve antrenman çalışmalarımıza başladık. Pazartesi bizim için çok önemli bir karşılaşma var Kayseri´ye hareket ediyoruz. Kayseri´de geçireceğimiz  zamanda bu maça hazırlanacağız. Bir final daha oynayacağız, yani biz öyle bakıyoruz. Belki puan almak bizim için çok değerli olacak kazanırsak da çok daha değerli olacak. Ama yapabileceğimizin en iyisini yapıp Pazartesi günü bizim için bir final maçı daha var. Bunu hazırlanacağız, hem oyuncularımızı dinlendireceğiz hem psikolojik anlamda hem de konsantrasyon anlamında tekrar bu maça  hazırlanacağız. Gelecek sezon Avrupa hedefleri sorusuna ise Buruk, ?şuanda bizim için ilk hedefimiz tabi ki Pazartesi gün ki maç. Yani Pazartesi gün ki maçı geçtikten sonra son Osmanlıspor maçı var tabi ki kendi sahamızda. Bu iki maçtan sonra hedeflerimiz ile ilgili daha doğru bir şekilde konuşabiliriz ama şuanda tabi ki Avrupa Ligine direk gruplardan katılacak bir takım var. Yani bir hedeften daha çok ligdeki hedefimiz ön planda? dedi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ