TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Akhisar Özel Bizim Çocuklarımız Özel Rehabilitasyon Merkezi ve Ender Engelli Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ortaklaşa 27 çocuğu sünnet ettirdi.

Akhisar Özel Bizim Çocuklarımız Özel Rehabilitasyon Merkezi ve Ender Engelli Eğitim ve Yardımlaşma  Derneği ortaklaşa 27 çocuğu sünnet ettirdi.

Akhisar Özel Bizim Çocuklarımız Özel Rehabilitasyon Merkezi ve Ender Engelli Eğitim ve Yardımlaşma  Derneğinin ortaklaşa düzenlediği 2. Sünnet töreni sabah saat 9.00 da atlı ciritlerin gösterisi ile başladı.

ENDER (Engelliler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği) ve Bizim çocuklarımız Rehabilitasyon Merkezinin düzenlemiş olduğu sünnette bilgi veren Mücait Şahin şöyle dedi.

 ?Akhisar´da 2.´sini düzenlediğimiz  sünnet şöleni hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştik.?dedi

Sabah 09:00´da başlayan ve 40´a yakın atçının katıldığı cirit ve değnek müsabakasında 1. Mehmet Fidan 2. Murat Bayar 3. Metin Buluş oldu. Akhisar Belediyesi  Folklor Ekibi´nin gösterisi ile devam eden sünnet şölenimizin okunan Mevlid-i Şerif ile Kur´an Tilaveti sonrası gelen misafirlere yemek dağıtımı ile devam etti.

Yemek sonrası Akhisar´daki tüm faytoncuların katılımı ile oluşturulan sünnet konvoyu ile şehrin sokaklarında sünnet çocukları ve aileleri gezdirildi. Aynı gün akşamına gerçekleştirilen  Kına Gecesi´nde ise sünnet çocukları, aileleri ve gelen misafirler doyasıya eğlendiler.Şahin; ?Allah nasip ederse  bu örf adet ve sünnet şölenlerimizi geleneksel hale getireceğiz? dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU