TOPLUM VE RUH SAĞLIĞI MERKEZİNDEN ÖRNEK UYGULAMA

TOPLUM VE RUH SAĞLIĞI MERKEZİNDEN  ÖRNEK UYGULAMA

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine bağlı ATSO Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nin psikoeğitim faaliyetleri kapsamında 1.RUTBE´ yi (Ruhsal Toplumsal Beceri Eğitimleri) tamamlayan danışan ve aile gruplarına başarı belgeleri takdim edildi.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine bağlı ATSO Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nin psikoeğitim faaliyetleri kapsamında  1.RUTBE´ yi   (Ruhsal  Toplumsal Beceri  Eğitimleri) tamamlayan danışan ve aile gruplarına başarı belgeleri takdim edildi.

                Psikoz ve bipolar duygudurum tanılı danışan ve ailelerine bireysel işlevleri iyileştirme ve arttırmaya yönelik psikososyal destek hizmetlerinin verilmesini, ilaç  takip ve tedavilerinin düzenli yapılmasını sağlamayı amaç edinmiş bir kurum olan ATSO  Akhisar Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde  (TRSM) ; 05.03.2019 tarihinde başladığı 1.RUTBE programını 09.07.2019 tarihinde tamamlayan danışan ve aile grup üyelerine başarı belgeleri  düzenlenen bir kahvaltı  etkinliğiyle sunuldu.

                Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde yapılan etkinliğe  Manisa İl Sağlık Müdürlüğü Müşterek Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr.İsmet OZAN, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Selin KÖKSAL, Hastane Başhekimi Op.Dr.Erol KARACA , Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sema ARTAÇ , İdari ve Mali İşler Md.Yrd.Mehmet GİRGİN , TRSM çalışanları , danışan ve aileleri katıldı.

                Konuşmalarını yapan Başhekim Erol KARACA ; Ruhsal Toplumsal Beceri Eğitimlerini (RUTBE) yürüten program sorumlusu Psikiyatrist Uzm.Dr.Gülsüm Zuhal KAMIŞ , eğitimci Uzm.Psikolog Gökçe ÇENELİ, eğitimci Psikiyatri Hemşiresi Özlem ÖLMEZ ve eğitimlere özveriyle katılan danışan ve ailelerine teşekkürlerini ileterek ? Bu tip örnek uygulamalarla TRSM lerin gerçek işlevlerini sahada başarıyla yansıttığını görmenin mutluluğu içindeyiz ? dedi.

                Başarı belgelerinin verilmesiyle program sona erdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER

ÖZEL MEDİGÜN HASTANESİ’NDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNE ZİYARET

ÖZEL MEDİGÜN’DEN YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

“RAMAZANDA ORUÇ TUTANLAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”

DERMATOLOJİ UZMANI DR. HAROVA MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

"AYAKTAN KEMOTERAPİ ÜNİTESİ” HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER