SPOR

SPOR Haberleri

TRANSFER YASAĞI KALKTI

TRANSFER YASAĞI KALKTI

TFF 1. Lig ekiplerinden Akhisarspor´da karabulutlar dağılmaya başladı.

Edindiğimiz bilgiler neticesinde Kasım ayından bu yana yoğun bir çalışma içerisine giren Akhisarspor´un imza yetkisi verilen Başkanı Evren Özbey, Yönetim Kurulu Üyeleri Serhat Özbey ve Bışar Özbey´in çalışmaları sonuç verdi ve kulüp üzerinde bulunan transfer yasağı bugün yani 21 Ocak itibariyle kaldırıldı.
Deneyimli futbolcularının birer birer kulüpten ayrılması ve yasak sebebiyle transfer gerçekleştiremeyen Yeşil-Siyahlı kulüpte uzun süredir seyreden kötü gidişatta ilk ışık göründü. Yasağın kaldırılmasıyla beraber kulübün gündeminde yer alan onun üzerindeki oyuncuyla anlaşmaya varılacağı geçtiğimiz gün Dilsöz tarafından yapılan röportaj ile dile getirilmişti.

DÜŞME HATTINDAKİ KULÜP UMUT VERMEYE BAŞLADI

Transfer yasağının kaldırılması üzerine Akhisarspor Yönetimi tarafından açıklama gerçekleştirildi. Evren Özbey ile kurduğumuz bağlantılarda ?Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Büyük bir ihtimalle hafta sonu oynanacak Tuzlaspor mücadelemizde kadromuzda yeni transferler yer alacak.? dedi.

Kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda taraftarlar grubundan Akhisarspor Kulübünün kuruluş tarihi kadar(1970) beğeni istenerek bu çoğunluğun sağlanması halinde transfer yasağının kaldırılacağı şakacı bir dille ifade edildi. Sosyal medya paylaşımında ?Merhabalar, değerli Akhisar halkı ve Akhisarspor´a gönül vermiş bütün taraftarlarımız. Bugün yüzümüz gülüyor ve sizlere güzel bir haber vermek istiyorum. Çok küçük bir pürüzümüz kaldı. Onu da siz değerli taraftarlarımızdan rica ediyorum. Transfer yasağını kaldırıyoruz inşallah, sizden de ricam bu, sadece bu videoya 1970 adet beğeni yaparsanız transfer yasağımız kalkıyor ve güzel günleri hep beraber göreceğiz. Hepinizi saygıyla, sevgiyle, selamlıyorum, görüşmek üzere.? ifadeleri yer aldı.

BIŞAR ÖZBEY KONUYLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Akhisarspor´un hukuki danışmanlığını yapan Bışar Özbey, Süper Lig döneminden kalma kulüpten alacağı bulunan futbolcular ile görüşmeleri bizzat takip etti. Uzun süren uğraşlar neticesinde sonuca varıldı ve transfer yasağının kaldırıldı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK