TÜFAD FUTBOL İL KARMASI İÇİN SEÇME YAPILIYOR

TÜFAD FUTBOL İL KARMASI İÇİN SEÇME YAPILIYOR

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından her yıl şubelerin katılımı ile geleneksel olarak "Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği ?Antalya´da yapılıyor.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği  tarafından her yıl şubelerin katılımı ile geleneksel olarak "Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği ?Antalya´da yapılıyor. Manisa Tüfad tarafından da bu şenlik için 2007doğumlularının katıldığı liglerden izleme yapılıyor ve 12 kişilik bir takım oluşturulacak.

Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği ile ilgili olarak Manisa Tüfad Şube Başkanı Özer Şenoğlu yaptığı açıklamada?Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği  tarafından şubenin katılımı ile her yıl geleneksel olarak Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği´ne katılarak Manisa´yı temsil ediyoruz. Bu sezon Askf ve Tüfad işbirliği ile 2007 doğumluların katılımı ile 42 takımlı bir lig kuruldu. Bunun için de 2007 doğumlu sporcuların maçlarını il ve ilçelerimizde antrenörlerimiz izliyor. Manisa Tüfad Şubesi olarak 2007 doğumlulardan 12 sporcu seçeceğiz ve Antalya´daki şenliğe götüreceğiz. ?dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ