?TÜMUN? KULÜBÜ´NDEN SÜLEYMAN MERMER´E ZİYARET

?TÜMUN? KULÜBÜ´NDEN SÜLEYMAN MERMER´E ZİYARET

Ülkü Ortaokulu öğrencilerin uluslararası ilişkiler ve diplomasi konularında kendilerini geliştirmelerini ve küresel sorunlara çözüm üretmelerini sağlayarak yabancı dilde konuşma becerilerini geliştirmek amacıyla TÜMUN ( Thyaterıa Ülkü Model Birleşmiş Mil

Ülkü Ortaokulu  öğrencilerin uluslararası ilişkiler ve diplomasi konularında kendilerini geliştirmelerini ve küresel sorunlara çözüm üretmelerini sağlayarak yabancı dilde konuşma becerilerini geliştirmek amacıyla TÜMUN ( Thyaterıa Ülkü Model Birleşmiş Milletler) kulübünü on bir kişilik İngilizce Öğretmeni kadrosu ve  dil sınıflarından elli bir öğrencisi ile kurdu.

Kulüp adına yaptıkları çalışmaları aktaran Müdür Yardımcısı Ferah ÇOBAN ?Kulüp öğrencileri ilk olarak Özel Çanakkale Koleji´nin 11-14 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlediği TROYMUN Konferansı´na müdür yardımcısı Ferah ÇOBAN, İngilizce öğretmeni Derya EREN başkanlığında 8. Sınıf öğrencileri Kutsal KORKMAZ, Kaan KAYNAR ve Yağmur UÇAK Bangladeş delegesi olarak katılıp sertifikalarını aldılar.

Daha sonra TÜMUN Kulüp öğrencilerine İzmir Çamlaraltı Koleji´nin organizasyonunda 08-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleşecek olan CAMUN Konferansı´nı duyurduğumuzda TÜMUN Kulübü´nden otuz beş öğrencimiz bu çalıştayda yer almak istediklerini belirttiler. Öğrencilerimiz çocuk eğitim hakları ve mülteci çocuk haklarının tartışılacağı konferansa her bir öğrencimizin fikirlerini ve önerilerini sunacağı İngilizce açılış konuşması hazırlığının heyecanı içindeler. İngilizce öğretmenimiz Aydın Güçlü TÜREDİ´nin rehberliğinde çalışmalarını sürdürmektedir.? dedi.

Son olarak TÜMUN Kulübü öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman MERMER´i ziyaret ederek kulüp faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI