TÜRK EĞİTİM-SEN´DEN İYİ PARTİYE ZİYARET

TÜRK EĞİTİM-SEN´DEN İYİ PARTİYE ZİYARET

İYİ Parti Akhisar İlçe Teşkilatına yapılan ziyarette Türk Eğitim-Sen Akhisar İlçe Başkanı Cihan Küçükaydın İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı sayın Aslı Öz´e misafirperverlikleri için teşekkür etti.

İYİ Parti Akhisar İlçe Teşkilatına yapılan ziyarette Türk Eğitim-Sen Akhisar İlçe Başkanı Cihan Küçükaydın İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı sayın Aslı Öz´e  misafirperverlikleri için teşekkür etti. Küçükaydın; ?Bizler bugün kısa bir süre önce sendikamıza yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkür etmek ve iadeyi ziyarette bulunmak için geldik. Sivil toplum örgütü olarak iktidarıyla muhalefeti ile siyasi partileri önemsiyoruz. Kamu çalışanlarının ve özellikle eğitimin sorunlarının çözüm noktasının TBMM olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda sorunlarımızın dile getirilmesi ve çözümü  noktasında sizlerden destek bekliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz.? dedi.

    Türk Eğitim-Sen Manisa Şube Yönetim Kurulu Üyesi Kudret Aktaş ülkenin girmiş olduğu seçim sathında bütün siyasi partilerin kendini anlatacağını ,özellikle kamu çalışanlarının eğitim, bilgi ve birikimleri ile bir değerlendirme yapıp karar vereceğini belirtti. Bu bağlamda kendilerine başarılar dilediğini söyledi. Ziyarette Türk Eğitim-Sen Akhisar İlçe Yönetim Kurulu üyeleri  de katıldı..

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ