TÜRKİYE KAMU-SEN ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİNDE

TÜRKİYE KAMU-SEN ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİNDE

Akhisar Özel Doğuş Hastanesi Türkiye Kamu-Sen ile sağlık sözleşmesi imzaladı.

Manisa’nın en köklü Özel Hastanelerinden olan Özel Doğuş Hastanesi, sağlık hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Yenilenen kadrosu ve ekipmanları ile birlikte sağlıkta güven sloganı ile yola çıkan Özel Doğuş Hastanesi, kamu kurum ve kuruluşlar ile sağlık protokolü imzalamaya da devam ediyor. Türkiye Kamu-Sen Manisa Temsilciliği ile yaptığı sağlık sözleşmesiyle anlaşmalı kurumlara bir yenisini daha ekledi.

Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Başkanı Hamit Aydın, özel hastanelerin sendikalara verdiği önemi dile getirirken; “ Sendika üyelerimizin sosyal yükümlülüklerine katkıda bulunmamız biz yöneticiler için çok önemlidir. Ekonominin aileler için çok önemli olduğu bir dönemdeyiz. Sendika olarak üyelerimizin bu tür anlaşmalar ile aile ekonomilerine katkıda bulunmak bizler için önemlidir. Türkiye Kamu-Sen olarak 11 sendikayı bünyemizde barındırıyoruz. Türkiye Kamu-Sen olarak Türkiye çapında 560 bin, Türk Eğitim Sen olarak 261 bin, Manisa Genelinde Türkiye Kamu-Sen olarak 11 bin olmakla birlikte Manisa da Türk Eğitim Sen olarak ta 4250 üyemiz bulunmaktadır. Yapılan bu anlaşmayla sağlık hizmetlerinde üyelerimize bir nebzede olsa katkıda bulunmak istedik. Sizler de bizlere bu imkânı tanıdığınız için teşekkür ederiz. Hastaneniniz tekrardan hizmete açılmasından dolayı da sizleri tebrik eder işleriniz de başarılar dileriz.” Dedi.

Özel Doğuş Hastanesi Müdür Özge Keskinkale ziyaretlerinden ötürü il başkanı Hamit Aydın’a teşekkürlerini iletirken; “Biz Özel Doğuş Hastanesi olarak kurum ve kuruluşların her daim yanında olmaya imkânlarımız el verdiğince devam edeceğiz. Türkiye KAMU-SEN gibi büyük bir kurum ile sağlık anlaşması yapmak bizler için çok kıymetli. Tekrardan açıldığımız günden bu yana hizmetimize sağlıkta güven sloganı ile yola çıkmıştık. İnsanların, kurum ve kuruluşların bizleri tercih etmeleri işimizi hakkaniyetle yaptığımızın göstergesidir. Sizler gibi kıymetli insanlarında hastanemizi ziyaret etmesi bizleri çok mutlu etti. Yapmış olduğumuz sözleşmenin her iki kuruma da hayırlara vesile olmasını dileriz” dedi.

İki kurum arasında yapılan imza törenine, Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Başkanı Hamit Aydın, Türkiye Kamu-Sen Akhisar İlçe Başkanı İlken Akın ve İlçe Yöneticisi, Özel Doğuş Hastanesi Müdürü Özge Keskinkale, Özel Doğuş Hastanesi Baş Hekimi İsmail Taştan ve Halkla İlişkiler Birimi katıldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


FİZİK TEDAVİ UZMANI KARATAŞ ÖZEL MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER

ÖZEL MEDİGÜN HASTANESİ’NDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNE ZİYARET

ÖZEL MEDİGÜN’DEN YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

“RAMAZANDA ORUÇ TUTANLAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”

DERMATOLOJİ UZMANI DR. HAROVA MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

"AYAKTAN KEMOTERAPİ ÜNİTESİ” HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER