TZOB MANİSA´DA TARIMIN SORUNLARINI DİNLEDİ

TZOB MANİSA´DA TARIMIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) teknik heyeti, Manisa´da ilçeleri gezerek çiftçi sorunlarını görüştüler.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) teknik heyeti, Manisa´da ilçeleri gezerek çiftçi sorunlarını görüştüler. Manisa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA ile TZOB Teknik Hizmetler Kurulu teknik müşavirleri Fatma GÜNDÜZ ve Aysun ÇİLİNGİROĞLU, bölgedeki çiftçilerin sorunları, çözüm yolları ve proje çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere kurum ve çiftçi ziyaretlerinde bulundu. Manisa´da öncelikle Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk ziyaret edilerek sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüşüldü. Bu ziyaretlerden sonra iki haftalık program dahilinde diğer bütün ilçelerin Kaymakamları, İlçe Tarım ve Orman Müdürleri ve Ziraat Odası Başkanlarıyla beraber çiftçiler de ziyaret edildi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Teknik Müşavirleri, Manisa´ da tüm ilçelerde gerçekleştirilen kurum ve çiftçi ziyaretleri doğrultusunda hazırlanan raporun, Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından incelenerek gerekli çözüm önerilerinin hazırlanacağını ve ilgili bakanlıklara çiftçi talepleri olarak sunulacağını bildirdi.

Manisa´da bu çalışmanın çok iyi karşılandığı belirten Manisa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı AKBUĞA ?Çiftçilerimizin meslek kuruluşu olan Türkiye Ziraat Odaları Birliğimiz, tarımın sorunlarını yıllardır yaptığı gibi teknik ve idari kadrosuyla sahada inceleyerek, düzenli rapor ederek gerekli kurum ve kuruluşlara bildirerek çalışmalarını devam ettirmektedir.? Dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”