U15 YEREL FUTBOL LİGİ´NDE HEYECAN SONA ERDİ

U15 YEREL FUTBOL LİGİ´NDE HEYECAN SONA ERDİ

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliği ile organize edilen Türkiye Futbol Federasyonu 2018-2019 Amatör Futbol Sezonu U15 yerel Ligi´nde heyecan sona erdi.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliği ile organize edilen Türkiye Futbol Federasyonu 2018-2019 Amatör Futbol Sezonu U15 yerel Ligi´nde heyecan sona erdi. 8 Eylül Stadı´nda oynanan müsabakalar sonunda; Soma Zaferspor birinci olurken, Akhisar Yıldırımspor ikinci, Salihlispor üçüncü, Yunusemre Belediyespor dördüncü oldu.

DERECEYE GİREN TAKIMLARA KUPA VE MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ

Toplam da 21 takımın katıldığı turnuvada ilk 4´e giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.Dereceye giren takımlara ödülleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Özcan Özen ve Okul Sporları Şube Müdürü Mustafa Buldu tarafından takdim edildi. Ödül töreninde Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı ve Saha Komiserleri Derneği Başkanı Cavit Şenbilgiç de yer aldı. Turnuvada şampiyon olan Soma Zaferspor ile ikinci olan Akhisar Yıldırımspor, ilimizi Türkiye Şampiyonası´nda temsil edecek.


Haber Kaynak : haber merkezi


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI