ÜCRETSİZ BİLET UYGULAMASINDA SON GÜN 31 TEMMUZ

ÜCRETSİZ BİLET UYGULAMASINDA SON GÜN 31 TEMMUZ

Akhisar´lı çocuklarımızın spora teşvik edilmesi ve yaz günlerinde serinlemek için dere, göl, sulama kanalı gibi yerlere giderek istenmeyen boğulma hadiselerinin meydana gelmesinin bir nebze önüne geçmek için haziran ayında Gülbeyaz Havuz İşletmeciliği t

Akhisar´lı çocuklarımızın spora teşvik edilmesi ve yaz günlerinde  serinlemek için dere, göl, sulama kanalı gibi  yerlere giderek istenmeyen boğulma hadiselerinin meydana gelmesinin bir nebze önüne geçmek için haziran ayında Gülbeyaz Havuz İşletmeciliği tarafından başlatılab ücretsiz bilet uygulaması 31 temmuzda sona eriyor.

İşletmeci Şaban Taşkıran  bu güne kadar gösterilen yoğun ilgi ve olumlu tepkilerden dolayı Akhisar Halkına teşekkür etti.

Taşkıran basına yaptığı açıklamasında, ? Bizler çocuklarımızın sporla ve özellikle yüzme sporuyla tanışması, bunun yanında kontrolsüzce gidilen dere, göl, süs havuzu, sulama göleti ve sulama kanalı gibi yerlerde yaşanan kaza ve boğulmaların yaşanmaması, kirli sulardan dolayı çocuklarımızın hastalanmaması için haziran ayında çocuklarımıza yönelik ücretsiz havuz kullanma imkanı veren bedava bilet uygulamasını başlamıştık. Yaklaşık iki aydan beri devam eden bu uygulamaya Akhisar halkımız duyarlı oldu ve ilgi gösterdi. Kendilerine bu konuda teşekkür ediyorum.

Uygulamanın bazı kesimlerce suiistimal edilme girişimine maruz kaldığını gördüğümüzü üzülerek bildirmek isterim. Bu tür suistimallere imkan vermemek adına ücretsiz dağıttığımız havuz biletlerinin geçerlilik süresinin 31 Temmuz 2019 tarihinde sonlandırılmasına karar verdik.

Çocuklarını yanlarına alarak havuzumuza getirerek onların yüzme sporuna ilgi duymalarını sağlayan, cankurtaranların bulunduğu temiz, hijyenik ve güvenli bir ortamda yüzülmesi gerekliliği algısını doğru bir şekilde oluşturan Akhisar Halkına teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Gülbeyaz Havuz İşletmeciliği/Şaban Taşkıran


Haber Kaynak : Süleyman KOLLU


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ