ÜLKÜ OCAKLARI KADINLAR BİRİMİ ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

ÜLKÜ OCAKLARI KADINLAR BİRİMİ ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

Akhisar Ülkü Ocakları Kadınlar Birimi ziyaretlerini sürdürüyor. Akhisar Ülkü Ocakları Kadınlar Birimi ziyaretlerini sürdürürken şehitleri de unutmayıp Akhisar Şehitliğini de ziyaret ettiler.

Akhisar Ülkü Ocakları Kadınlar Birimi ziyaretlerini sürdürüyor. Akhisar Ülkü Ocakları Kadınlar Birimi ziyaretlerini sürdürürken şehitleri de unutmayıp Akhisar Şehitliğini de ziyaret ettiler. Necmiye Ulus Başkanlığında Yönetim Kurulunun katıldığı ziyarette konuşan Akhisar Ülkü Ocakları Kadınlar Birimi Başkan Necmiye Ulus ?Türk Milletinin her ferdi kutsal saydığı değerlerini yani dinini, vatanını ve bayrağını korumayı kendilerine bir yükümlülük bilmişlerdir. Bu doğrultuda da kanlarını ve canlarını vermekten çekinmemişlerdir. Biz şehit çocuklarıyız. Kime sorsanız büyük dedelerinden en az biri Türk Milletinin, Bayrağı İnmesin, Ezanı Dinmesin ve bu büyük milletin her bir ferdi insanca yaşasın diye ölümü göze almış ve neticede Allah (C.C.) katında Peygamberlikten sonra en yüce makam olan Şehitlik ile onurlandırılmıştır. Günümüzde de vatanımızı bölmek isteyen, bayrağımızı indirmek isteyen kahpe terör örgütleri mevcuttur. Bizler 80´lerde ?Kanım Aksa da Zafer İslam´ın? diyerek ülkesini savunan ve bu uğurda canlar veren Ülkücü Hareketiz. Terör örgütlerinin her zaman karşısında olacağız. Bu örgütlerle çarpışırken can veren şehitlerimizi unutmayacağız. Allah´u Teâla ?Allah yolunda ölenlere ölüler demeyin, onlar diridirler fakat siz sezemezsiniz? diye buyurmuştur. Eminiz ki şehitlerimiz aramızdalar ve bizi görüyor, duyuyor ve bizimle gurur duyuyorlar. Ülkü Ocakları Akhisar İlçe Başkanlığı Bayanlar Birimi olarak biz de şehitlerimizi anmak için Akhisar Şehitliğini ziyaret ettik. Şehitlik ziyaretimizde şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okuyarak dualar ettik. Şehitliğimizde temizlik yaptık. Allah´u Teâla, Şehitlerimizden razı olsun. Onlar her daim yolumuzu aydınlatıyorlar. Bizler her yıl onların kabirlerini düzenliyor, bize emanet ettikleri bayrağımızı onların başuçlarında dalgalandırıyoruz. Onlar her zaman kalplerimizde ve dualarımızdalar? dedi.

Başkan ve Yönetim Kurulu, Akhisar Şehitliğindeki şehitlerin başında Yasin´i Şerif okuyup dua ederek karanfil bıraktılar.


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

“GELECEĞİMİZE DAİR MÜCADELEMİZ” PROJESİ