ULUCAMİ´DE ERYÜKSEL´E GÖRKEMLİ KARŞILAMA

ULUCAMİ´DE ERYÜKSEL´E GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Seçim çalışmalarını şehir merkezine kaydıran Cumhur İttifakı´nın adayı Hüseyin Eryüksel´e Ulucami mahallesinde görkemli karşılama yapıldı.

Seçim çalışmalarını şehir merkezine kaydıran Cumhur İttifakı´nın adayı Hüseyin Eryüksel´e Ulucami mahallesinde görkemli karşılama yapıldı.Beraberinde Ak parti Manisa Milletvekili  Uğur Aydemir,MHP ilçe başkanı,Ülkü ocakları başkanı,belediye meclis adayları yöneticileriyle ziyarete katılan Eryüksel,Cumhur İttifakı´nın kazanmasıyla Akhisar´a yatırımın çok daha fazla olacağını,çağdaş bir kent havasında olacağını belirtti. Eryüksel; ?Biz inancımızı her daim diri tuttuk. Bugün gördük ki milletimiz samimiyeti ile bizleri bir 5 yıl başkan görmeye hazır. İnşallah bu güveni boşa çıkarmayacağız.İşimiz hizmet gücümüz millet.
İnsanı yaşat ki devlet yaşasın sözünden yola çıkarak sizlerden aldığımız güç ile Akhisar´ımızda tarih yazmaya sayılı günler kaldı.Bizler birlik ve beraberliğimizle, ortaya çıkardığımız dev projelerle, en önemlisi tesis ettiğimiz kardeşlik iklimi ile en büyük başarıyı şimdiden elde ettik.
Coşkuyla, heyecanla her zaman yanımızda olan hemşerilerime teşekkür ediyorum.Neredeyse bütün Ulucami mahallemiz Cumhur İttifakımıza destek için bizim yanımızda. Sizler bizim yanımızda dim dik durduğunuz sürece Kazanan Akhisar olacak. Kazanan Manisa olacak.?dedi. Uğur Aydemir´de yaptığı konuşmada Fetö-PKK´nın desteklediği Millet İttifakı´na karşı bu seçimleri mutlaka kazanacaklarını ve şer odaklarının desteklediği Millet ittifakını yenilgiye uğratacaklarını belirtti. Miting havasında geçen konuşmalardan sonra Eryüksel ve yanındakiler mahallede ev gezileri yaptı, vatandaşları evlerinde ziyaret etti.  


Haber Kaynak : haber merkezi


İYİ PARTİ ESKİ İLÇE BAŞKANI CHP’YE GEÇTİ

BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR