URUK; ?HER ZAMAN YUKARIYI HEDEFLEYEN TAKIMIZ?

URUK; ?HER ZAMAN YUKARIYI HEDEFLEYEN  TAKIMIZ?

Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Akhisar Belediyespor Basketbol takımı antrenörü Ali Uruk, başlayacak olan lig için açıklamalarda bulundu.

Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Akhisar Belediyespor Basketbol takımı antrenörü Ali Uruk, başlayacak olan lig için açıklamalarda bulundu. İlk hafta Edirne Belediye Edirnespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Akhisarspor Basketbol Takım Antrenörü Ali Uruk; ?Antrenörleri olarak şu an takımın gidişatından memnunum. Eksikliklerimiz vardı, son gelen yabancı oyuncularımızla birlikte eksiklerimiz kalmadı. Takım olarak eksiklerimize baktığımızda  ise; beraber çok fazla çalışamamak, sakatlıkların oluşu tabi ki sezon öncesi bunların olması gayet normaldir. Erken antrenmanlara başlamamız takım içi adaptasyonu adına bizim için çok iyi oldu. Oyuncularımızı daha iyi tanıma fırsatımız oldu. Kendimizi görme ve eksikliklerimizi giderme fırsatımız oldu ve lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz.?

?Gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek?
?Geçen sene hedefimiz Play Off´a kalabilmekti ve bunu gerçekten yapabildik. Geçen seneki takımımızla daha üstlere çıkabilirdik o potansiyeldeydik. Çünkü Akhisar o potansiyele sahiptir. Her zaman yukarıyı hedefleyen takımız. Bu seneki hedefimizde en başta adım adım gitmek, play off´a kalabilmek ve sonrasında turu geçebilmek gidebildiğimiz yere kadar en iyi şekilde başımız dik Akhisar´a yakışır şekilde gidebilmektir.?

?Aile ortamını yakaladık?

?Birbiriyle iletişim halinde olan iyi bir takımımız var. Takım demek sadece oyuncular değil bu işin içinde yöneticiler, masörümüz, malzemecimiz onlarda devreye giriyor. Yani burada çok güzel iletişim ortamı aile ortamını yakaladık. Düzgün karakterli oyunculara sahibiz. İyi bir hava yakaladık ve maçları kazanarak bu havayı daha da pekiştirmek istiyoruz. Taraftarımızı en iyi şekilde temsil etmek için bizde bize yakışır Akhisar´a yakışır şekilde sahada mücadele edeceğiz. Ve onlarında bizimle beraber olmasını istiyoruz.?
?En büyük eksikliğimiz tesis?

?Alt yapıdan A takıma oyuncu potansiyeli olarak Akhisar çok potansiyelli ve alt yapıda takip ettiğimiz üç dört çocuk var. Şu an okulları başladığı için antrenmanlara gelemiyorlar ama takımımızda alt yapıdan çıkma iki oyuncumuz var; Yavuz ve İlhan.
Alt Yapı işi sabır işi,çok fedakarlık istiyor ama en büyük eksikliğimiz tesistir. Solana ihtiyacımız var. Tesisleşmemiz lazım salonlarımızın olması gerekiyor ki çalışacak insanlara alternatif sunmamız gerekiyor.?dedi.

 


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ