Uyuşturucu operasyonu; 3 gözaltı, 2 tutuklama

Uyuşturucu operasyonu; 3 gözaltı, 2 tutuklama

Zehir tacirleri yakalandı

Jandarma ekipleri ve Narkotik Köpek Timi ile 5 ayrı ikamet ve 3 şahsa ait iş yeri ile araçlarına düzenlenen eş zamanlı operasyonunda uyuşturucu-uyarıcı madde ele geçirilirken 2 kişi tutuklandı, 1 kişide adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

B.B, R.T ve Ş.Ö’nün belirli ikametlerde uyuşturucu satışı yaptığı istihbarı bilgisi üzerine harekete geçen Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ve Olay Yeri İnceleme Timi, söz konusu evlerde, 3 şüphelinin iş yeri ve özel araçlarında 9 Kasım 2022 günü sabaha karşı narkotik köpeği ile operasyon düzenleyip arama yaptı.

Yapılan arama sonucunda; 71.97 Gram hassas terazide tartılmış metamfetamin, , 5 gr peçete ve kağıt arasına sarılı metamfetamin,  16.1 Gram esrar, 2.17 Gram hassas terazide tartılmış kubar tür esrar, 1 tablet uyuşturucu hap, 1 kök esrar, metamfetamin kullanıldığı düşünülen aparat, 37 adet metamfetamin içme ve uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet sipsi ile 4 adet düzenek için hortum ele geçirildi.

İkametgah sahibi 36 yaşındaki B.B, 23 yaşındaki Ş.Ö ve 35 yaşındaki R.T gözaltına alınarak nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan R.T adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken B.B ve Ş.Ö tutuklanarak Akhisar T Tipi Kapalı İnfaz Kurumu’na sevk edildi.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’DA KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIYAN ARAÇLAR DENETLENDİ

İL GENELİNDE EŞ ZAMANLI MANİSA GÜVEN HUZUR UYGULAMASI

MODİFİYELİ ARAÇ DENETİMLERİ SÜRÜYOR

AKHİSAR’DA SAHTE ZEYTİNYAĞI VE GÜBRE OPERASYONU

EMNİYETTEN OTOBÜSLERE YÖNELİK DENETİM

EMNİYETTEN YÜK TAŞIYAN ARAÇLARA ÖZEL DENETİM