ÜZEYİR UMUTLU´NUN ÖĞRENCİLERİ ŞAMPİYON OLDU

ÜZEYİR UMUTLU´NUN ÖĞRENCİLERİ ŞAMPİYON OLDU

2018-2019 yılı eğitim ve öğretim yılı başında başlayan ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Hafız A sınıfı Üzeyir Umutlu´nun öğrencileri şampiyon oldu.

2018-2019 yılı eğitim ve öğretim yılı başında  başlayan ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Hafız A sınıfı Üzeyir Umutlu´nun öğrencileri şampiyon oldu.

Turnuvanın sona ermesinin ardından tören düzenlendi. Kapanış törenine Zeytinliova Kur´an Kursu öğreticileri ve öğrencileri katıldı. Kur´an Kursu yöneticisi Mehmet ARTIŞ tarafından birinci olan HAFIZ A kaptanı  Hüseyin İRİÇ´e kupaları  verildi. Ayrıca turnuvaya katılan bütün öğrencilere hediyeler takdim edildi.

Kupa töreni sonrasında  konuşan Zeytinliova Kur´an Kursu öğreticisi ve Sosyal etkinliklerden sorumlu Öğretici Üzeyir UMUTLU; ?Öğrencilerimize  sporu sevdirmek, boş vakitlerini spor yaparak geçirmelerini sağlamak ve onların fiziksel ve sosyal aktivitelere katılımını sağlayarak gelişimlerine katkıda bulunmak maksadıyla düzenlediğimiz bu turnuva bugün itibariyle sona eriyor.Öğrencilerimiz bir tarafta dini eğitim,diğer taraftan tatil havasında hoşça vakit geçiriyorlar. Bu vesile ile bu tür organizasyonlarda bizlere hep destek veren Akhisar ilçe Müftümüz Sayın Mahmut Sami Türkmenoğlu hocamıza teşekkür ediyoruz.? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP