ÜZÜM ÜRETİCİLERİNE AVANTAJLI KREDİ

ÜZÜM ÜRETİCİLERİNE AVANTAJLI KREDİ

DenizBank ve Akhisar Üzüm satış kooperatifi işbirliği ile üreticilerine avantajlı kredi imkânı

DenizBank ve Akhisar Üzüm satış kooperatifi işbirliği ile üreticilerine avantajlı kredi imkânı

DenizBank, Akhisar Tariş Üzüm Kooperatifi iş birliği ile Tariş ortaklarına avantajlı kredi fırsatı sunuyor. Denizbank Akhisar Çiftçievi Şube Müdürü Mehmet ÜZ, Akhisar Tariş Üzüm Başkanı Halil TOSUN  , Akhisar Tariş Üzüm Müdürü Fahriye Uçar PAŞAOĞLU ve Batı Anadolu Tarım Bankacılığı Bölge Sorumlusu Mustafa Kemal AYTAN katılımı ile Akhisar Tariş Üzüm ortaklarına avantajlı kredi imkanından faydalanabilmeleri için protokol imzalanmıştır. Buna göre Tariş spot kredisinden yararlanmak isteyen üreticiler yüzde 13,5 faiz oranı ve %0.5 dosya masrafı ile ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecek.  

Çİftçilerin gereksinimlerine yönelik özel çözümler geliştiren DenizBank, iş birlikleri ve sunduğu finansal çözümler ile üreticinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Banka, Akhisar Tariş Üzüm  Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği spot kredisi kampanyası ile Tariş üyelerine 1 yıl vadede yüzde 13,5 faiz oranı, yüzde 0,5 dosya masrafıyla avantajlı kredi imkanı sunuyor.

?Tarıma destek ülkemiz ve üreticimize karşı sorumluluğumuz?

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Akhisar Çiftçievi Şube Müdürü Mehmet ÜZ şunları söyledi; ?2003 yılından bu yana, Deniz´in bereketini toprağa, toprağın bereketini de çiftçimize, ülkemize aktarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tarımın finansmanı konusunda sadece Türkiye´de değil dünyada da  büyük deneyime sahip bankalardan biriyiz. Her türlü tarımsal ihtiyacı karşılayabilecek geniş ürün yelpazemiz ile Türkiye´nin 81 ilinde hizmet veriyoruz. Sunduğumuz hizmetleri iş birlikleri ile zenginleştirme hedefimiz kapsamında Tariş üyesi üreticimize avantajlı kredi imkanı sunan kampanyayı hizmete almaktan mutluluk duyuyoruz. Milli bir mesele olarak ele aldığımız tarım alanına destek vermeye, üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz?.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI