VALİ DENİZ AKHİSAR BELEDİYESPOR TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ DENİZ AKHİSAR BELEDİYESPOR TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Ahmet Deniz Akhisar Yılmaz Atabarut tesislerini ziyaret etti.

Vali Ahmet Deniz Akhisar Yılmaz Atabarut tesislerini ziyaret etti.

Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar ve STK temsilcilerini katıldığı ziyarette Başkan Hüseyin Eryüksel´den takım hakkında bilgi alan Vali Deniz,  Erzurum Kazım Karabekir stadında 15 Nisan 2019 tarihinde oynanacak olan Erzurumspor-Akhisar Belediyespor maçında takıma başarılar diledi.

Akhisar Belediyespor´un kurulduğu günden buyana küme düşmeyen tek takım olduğunu ifade eden başkan Eryüksel ?49 yıldır başarılarla yolumuza devam ediyoruz, bundan sonrada devan edeceğiz inşallah, bu haftalarda taraftarımızın desteğine daha çok ihtiyacımız var, seyirci değil de taraftar olarak gelip kulübü desteklemelerini arzu ediyoruz, inşallah biz bu ligin kalıcı takımıyız, bu şekilde de devam edeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın? diye konuştu.

 

Akhisar Belediyespor´un 49´uncu kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Ahmet Deniz ?Bugün kulübümüzü ziyaret ediyoruz, iki gün önce de 49´ncu kuruluş yıldönümünü kutladı. Gerçekten Akhisarspor Kulübümüz Manisa´mızın ve Türkiye´nin göz bebeği, Türkiye´de çok sempatisi olan bir kulüp, hem Manisa´mız açısından hem Akhisar´ımızın tanıtımı açısından Süper Kupayı alan bir ilçe takımının kıymetini bilmek lazım. Süper kupayı alan altı takımdan bir tanesi, bu senede muhtemelen final oynayacak, şu anki konumu itibariyle geçen haftaki Göztepe galibiyeti ile beraber, taraftar sahip çıkarsa ligde kalır kalmalıdır da? şeklinde konuştu.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU

NORM ENDER’DEN MANİSA’DA MUHTEŞEM KONSER

MİNİKLER BELEDİYE BAŞKANI OLDU