SİYASET

SİYASET Haberleri

VALİ GÜVENÇER KIRKAĞAÇ´TA

VALİ GÜVENÇER KIRKAĞAÇ´TA

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer bir dizi etkinlikte bulunmak üzere Kırkağaç ilçesine gitti.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer bir dizi etkinlikte bulunmak üzere Kırkağaç ilçesine gitti.Vali Güvençer´e İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can da eşlik etti.

Vali Güvençer´i Kaymakam Murat Büyükköse, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve Kırkağaç protokol üyeleri karşıladı.

Vali Güvençer ilk olarak Kırkağaç Kaymakamlığına giderek geçtiğimiz Mart ayında göreve başlayan Kaymakam Murat Büyükköse´ye görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kaymakam Büyükköse´denilçe hakkında bilgi alan Vali Güvençer kaymakamlık personelini de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz´ü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alanVali Güvençer ve beraberindekiler, ardından Hıdır Ağa Mahalle kahvesinde çay içerek kahvehanede bulunan Kırkağaçlı vatandaşlarla bir süre sohbet edip istek, öneri ve şikayetlerinidinledi.

Vali Güvençer, 6.Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı Kırkağaç Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Başayar Kışlasını ziyaret ederek,25. Dönem jandarma uzman erbaşların eğitimlerinin bitmesi nedeniyle düzenlenen kapanış törenine katıldı. Kursu başarıyla bitiren askerleritebrik eden Vali Güvençerbelgelerini takdim etti.

Vali Güvençer, yerinin değişmesi gündemde olan galericiler sitesinin yeni arsasında da incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz´den arsa hakkında bilgiler aldı.


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ