VATAN PARTİSİ KURULTAY TOPLANTISI YAPTI

VATAN PARTİSİ KURULTAY TOPLANTISI YAPTI

Akhisar Vatan Partisi olağan kurultay toplantısı yapıldı.

Akhisar Vatan Partisi olağan kurultay toplantısı yapıldı. İlçe, il ve Büyük Kurultay´a, 30 Eylül´de hayatını kaybeden Amiral Soner Polat´ın adı verildi. Kurultaya Manisa il Başkanı Ramazan Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Soma ilçe başkanı Maşallah Delil´de katılım gösterdi.

      Kurultay toplantısına Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin kurucusu, ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımızın kurtuluşu, güvenliği için canını vermiş tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu ardından İstiklal Marşı´mızın okunmasıyla başlandı.

    İlçe Başkanı Erdem Tinazlı´nın açılış konuşmasından sonra Kurultay Divan Kurulu seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Maşallah Delil, sekreterliklere Ayla Gürses ve Hüsnü Çanga seçildi.

    Kurultaya adı verilen Amiral Soner Polat´ın biyografisi Ergun Karakaşlar tarafından okundu. Ardından Soner Polat´ın Vatan Partisi 10. Genel Kurultayı´nda yaptığı konuşma dinlendi.

   Vatan Partisi İl Başkanı Çalışkan, Partinin zor koşullarda mücadele ettiğini, büyük bir kara propaganda altında bulunduğunu belirterek ?Aslında bu durumun Vatan Partisi´nin Türkiye ve Dünya politikaları konusunda çok etkili olduğunu gösteriyor? şeklinde ifade etti. Sözlerine terör örgütleriyle yapılan mücadeleden bahsederek devam eden Çalışkan?2015´ten bu yana FETÖ ve PKK ile yapılan mücadelenin çok başarılı bir şekilde yürütüldüğünü bunun sonucunu yapılan harekâtlarda görüyoruz. Amerika ve piyonları kaybediyor. Diyarbakır´da analar HDP binası önünde evlatlarını istiyorlar. Halkımızın büyük çoğunluğu Mehmetçiğimizle omuz omuza. Artık ABD´nin bölgemizden kaçıp gitme zamanı gelmiştir.?dedi.

          İl başkanının konuşmasının ardından Ayla Gürses partinin faaliyet raporunu, Bülent Dilleç´te mali durumu raporunu açıkladı. Raporlar üzerine üyeler konuşmalar yaptı. Raporlar oy birliği ile aklandı.

      Parti´nin Akhisar çalışmaları, genel politikaları konusunda üyeler görüşlerini aktardıktan sonra seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste ile gidildi. Seçim sonucuna göre Erdem TINAZLI ilçe başkanı seçildi.

Yönetim kurulunun üyeleri ise şöyle oluştu.

Ayla Gürses, Bülent Dilleç, Ersen Ermiş, Mustafa Ali Koç.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ