GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Vatandaşa ?Haşere El Kitabı´

Vatandaşa ?Haşere El Kitabı´

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Akhisar´da haşereyle mücadelede başarılı geçen yaz sezonunun ardından yetkililerle değerlendirme yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Akhisar´da haşereyle mücadelede başarılı geçen yaz sezonunun ardından yetkililerle değerlendirme yaptı. Büyükşehir Belediyesi´nin ilaçlama faaliyetlerini ara vermeksizin sürdüreceğini vurgulayan Akbaş, vatandaşın kendince alabileceği önlemler de bulunduğunu; bunu anlatmak için bilgilendirici kitapçıklar ve broşürler hazırlanabileceğini belirtti.

     Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasında ve yılın her döneminde haşereyle mücadelesini sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Akhisar´da başarılı geçen yaz sezonunun ardından ilçenin ilaçlama ekip sorumlusu ve uygulayıcı personelle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Personelden bilgi alan Akbaş, ?Başarılı bir sezon geçirdik. Şikayetlere anında müdahale edildi. Personelimiz halk sağlığına katkı sağlamak adına önemli ve özverili çalışmalar yapıyor. Onlara teşekkür ediyorum? dedi.

 Yeni dönem, yeni yöntemler

     Toplantıda yeni dönem hazırlıklarının da görüşüldüğünü vurgulayan Akbaş, ?Larvasit mücadelesine, yani kaynakların kurutulmasına çok daha önem vermek gerekiyor.  Bunun yanı sıra kaynakların tespiti için muhtarlar ve vatandaşlarla daha sık bir araya gelecek, iletişimi sürdüreceğiz. Bizim yaptığımız çalışmaların yanı sıra vatandaşın kendince alabileceği önlemler de var. Onlara bunu anlatabilmek için görsellerle de desteklenen broşürler, kitapçıklar hazırlamak gündemimizde. Halk sağlığını korumak için çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz? dedi.

 

    


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”