VURAL ?ALTAY MAÇI HAZIRLIĞIM DEVAM EDİYOR?

VURAL ?ALTAY MAÇI HAZIRLIĞIM DEVAM EDİYOR?

Koronavirüs salgını sebebiyle tüm spor müsabakalarına ara verilmesine rağmen Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Altay hazırlıklarını bir yandan devam ettirdiğini açıkladı.

Koronavirüs salgını sebebiyle tüm spor müsabakalarına ara verilmesine rağmen Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Altay hazırlıklarını bir yandan devam ettirdiğini açıkladı. TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor Teknik Direktörü Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural liglere ara verilmeden önce rakibimiz Altay´dı, şahsi çalışmalarımı tamamladım derken henüz süresi belirtilmeyen bir araya girdik, bu süre zarfında Altay ile ilgili kendi hazırlıklarıma devam ediyorum diyerek konuşmasına başladı. Vural ?Ligler başladığında puan kaybetmeden tekrar ilerlemenin peşine düşeceğiz. Altay takımı nedir? Ne yapıyorlar? Nasıl oynuyorlar? Buna çok iyi hazırlanmıştım. Lige verilen arada tekrar bu hazırlığıma devam edeceğim.? dedi.

KARŞILAŞMAYA ÇIKACAK KADROLARINA KADAR

Altay hazırlıklarıyla ilgili konuşmasına devam eden Deneyimli Teknik Adam Vural ?Hakikaten çok iyi ezberlemiştim, hem taktiksel anlamda hem de Altay takımının ne yapacağı ile ilgili ve hatta sahaya çıkacakları kadroya kadar ama nasip değilmiş. Oynasak kazanma ihtimalimiz çok büyük bir maçtı çünkü İzmir bize yakın ve deplasman sayılmaz. Seyircimiz rahatlıkla izlemeye ve bizi desteklemeye gelebilirdi. Karşılaşmaların ertelenmesine olumlu yaklaşıyorum. Hatırlarsanız Erzurum karşısında seyircisiz oynamıştık ve tatsız tuzsuz bir mücadele geçmişti. Bu bakımdan Altay ile ligler yeniden start aldığında seyircimiz ile güzel bir maç çıkarmak istiyoruz. Seyircisiz oynatacaklar ise oynatmasınlar zaten. ? dedi.

SÜPER LİG´E YÜKSELEN TAKIMLARDA ENDİŞE OLUR

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural futbolcuların, ?Takım Süper Lig´e çıkarsa gönderileceğiz.´ endişesi her zaman olur ve biliyorum ki; benim oyuncularımda şuan bunu yaşıyorlar diyerek takıma yeni transfer yaparız ama kimseye git demeyiz diye başladığı konuşmasında ?Ben şunu çok iyi biliyorum ki; oyuncularım bunu yaşıyorlar. Birlikte çalıştığım neredeyse tüm takımlarda böyle bir kuşku oldu. Takım Süper Lig´e çıktığında oyuncuların gideceği endişesi sarar, futbolun ne yazık ki makûs talihi bu. Ama şunu unutmasınlar, oyuncularımızın her birine de söyledik. Tüm oyuncuların Süper Lig´e çıkma şansları var. Biz bu takıma tabi ki transferde yaparız ama kimseye de git demeyiz. Sözleşmesi bu sene son bulan oyuncularımız hayli var ayrıca sözleşmesi bazı kurallar çerçevesinde devam edecek oyuncularımızda var. Şu kadar oynarsanız devam edersiniz ve ya şu kadar oynamazsanız sözleşme otomatikman fesih edilir gibi. Tamamen kendi adıma konuşuyorum şuan ben hepsinden memnunum.? dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP