GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

VURAL ?BİR HAYALİM VAR?

VURAL ?BİR HAYALİM VAR?

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına telekonferans yöntemi ile konuk olan Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural gerçekleştirmek istediğim hayalim var diyerek izleyiciler ile paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına telekonferans yöntemi ile konuk olan Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural gerçekleştirmek istediğim hayalim var diyerek izleyiciler ile paylaştı. Türkiye´de sporun gidişatından, yabancı oyuncu durumundan, gençliğin spor ile ilişkisinin arttırılması gerektiğinden bahsederek konuşmasını gerçekleştiren Deneyimli Teknik Adam ?Bu ülkede 7, 18 yaş arasında okullara giden 18 milyon çocuğumuz var. Ekonomik anlamda 600 milyon dolar hatta bir milyon dolar bir futbol ekonomisi de var bu ülkede. Dünyanın en geniş statları da bizim ülkemizde yapıldı. Gelin bizim Akhisarspor´un stadyumunu görün mükemmel ama içinde Türk çocuğu yarıştıramıyoruz. Süper Lig´den bahsetmek gerekirse 14 yabancı ve bizde de 5+2 ile 7 yabancı var.

SERİ YALANCI OLDUK

Seri yalancı olduk, bana gençken dediler ki ?Bugünün gençliği yarının geleceği´ şimdi ben aynı lafı söylüyorum ama çocuklarımıza hiç gelecek hazırladığımızı göremiyorum yani. Onlara önem veriyor gibi görülüyoruz ama icraate bakıldığında o 18 milyon çocuğa çok şey veremiyoruz. Ben buna gerçekten üzülüyorum. Dolayısıyla futbol dediğin nedir ya? Al 6 yaşında çocuğu öğret. Şöyle vur böyle gel, biraz geleceği varsa, biraz yatkınsa herkes futbol oynayabilir. Bu çok zor bir şey değil. Tabiki yeteneğiniz varsa başka bir şey de olursunuz ama ben istiyorum ki bu çocuklarımızı eğitelim.

AVRUPA´DA ONLARIN ÖNÜNE GEÇEMEYECEĞİZ

Bakın çok samimi söylüyorum, biz Avrupa´da onların önüne hiçbir zaman geçemeyeceğiz. Ben dünyanın en iyi spor akademilerinden birinde okudum ve orda gördüğüm antrenman sistemi 3 ayda 6 ayda bir değişiyordu. Bu kadar dinlendirirseniz böyle yaparsanız, şöyle yaparsanız formülle ilerliyorlar ve 6 ay sonra adam mükemmel oynuyor. Laboratuvara sokuyor çalıştırıyorlar.

BİZ N´APIYORUZ

Biz ne yapıyoruz? Yalan yanlış tercümelerle, ondan bundan gördüklerimizle, falan filan iş yapıyoruz yani. Neyi doğru yaptığımızı neyi yanlış yaptığımızı kimse bilmiyor. Burada üniversite okudum, eğitim görevlisi oldum. Almanya´ya gittiğimde benim eğitimimi kabul etmediler, lise mezunu gibi yeni baştan başladım. Başta morallerim bozuldu ama ilerleyen günlerde dedim ki; Allah razı olsun iyi ki böyle yapmışlar. Çünkü orada öğrendiğim bambaşka bir şeydi.? dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ