VURAL ?OYUNCULARIMIZ DA ARTIK SABIRSIZLANIYOR?

VURAL ?OYUNCULARIMIZ DA ARTIK SABIRSIZLANIYOR?

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ve Kulüp Doktoru Atalay Kabakçıoğlu, Altay karşılaşması öncesi takımın durumu üzerine basın açıklaması yaptı.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ve Kulüp Doktoru Atalay Kabakçıoğlu, Altay karşılaşması öncesi takımın durumu üzerine basın açıklaması yaptı. Yılmaz Atabarut Spor Tesisi´sinde sosyal mesafe kuralına ve maske takımına dikkat edilerek Akhisarspor Teknik Direktörü tarafından yapılan basın açıklamasında 21 Haziran Pazar günü mutlak galibiyet parolasıyla karşılaşmaya çıkmak istediklerini, takımda Covıd-19 sebepli sağlık sorununun bulunmadığını, oyuncuların karşılaşmaya çıkıp kazanmak için sabırsızlandıklarını belirtti. Takım içindeki uyum ve samimiyetin yeniden pekiştiğini, futbolcularda herhangi bir sebeple endişe oluşmadığını ve fiziki güç kondisyonlarında ilerlemenin ara verilmeden önceki döneme kıyasla daha da iyi durumda olduğunu da ifade eden Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural ?Ara bayağı uzun oldu. Çocuklar sağ olsunlar isteklerimize karşılık verip ülkeyi terk etmediler. Takımda ve personelimizde 2 defa yapılan Covıd-19 testinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Bireysel idman döneminde oyuncularımıza 30´a yakın antrenman gönderdik. Genç oyuncularımızın çoğu sokağa çıkma yasağında bir takım sıkıntılar yaşadı. Ekip ilk kez bir araya geldiğinde sürat ve kuvvet testleri biraz olumsuz olsa da tamamen sıfırlanmaması bizi memnun etti. 29 Nisan, 10 Mayıs tarihleri arasında 6´şarlı gruplar halinde ve Kulüp doktorumuz kontrolünde antrenmanlar yaptık. Bu arada hem Manisa hem İzmir hem de Akhisar yöneticilerine kulübün toplandığı ve yasak olduğu dönemlerdeki yardımlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Hemen hemen 8 haftaya yakın antrenman yapabildik. En büyük sıkıntımız özel maç yapamamaktı ama onu da takımı ikiye bölerek kendi aramızda yaptığımız karşılaşmalar ile ortadan kaldırdık. Denizli, Göztepe ve Menemen ile karar aldığımız özel maç planları TFF tarafından yapılan açıklama neticesinde bizlere geri adım attırttı. Bunun bir hazırlık dönemi değil devam kararı olduğu ifade edildi.

ENTRESAN OLAN

Kuvvet sürat dayanıklılık testinde tam 14 kişi yüksek oranda tamamlama sağladı ve bu çoğu takımda görülemeyen bir durum. Entresan olan kısa sürede takımın toparlanabilmesi.  Takım psikolojisini yeniden düzene sokmak kolay değil ama çocuklarıma teşekkür ediyorum, yaşanmışlıkları çok büyük kişiler. Hem yabancı hem de yerli oyuncularımız hemen hemen sıfır psikolojik rahatsızlık yaşıyorlar. 43 puanda evinde oynayan Altay ile karşı karşıyayız. 6 karşılaşma kaybetmemiş bir takım ama oyuncularımız da artık sabırsızlanıyor, bir maç olsa da kazansak artık durumundalar.  Önümüzdeki tüm karşılaşmaları kazanıp Süper Lig´e sorunsuz çıkmak istiyoruz. Şuan takımın kendi arasında yaptığımız hazırlık maçlarındaki iki grupta Lig´de farklı takımlar olarak oynasalar şampiyonluğa oynarlar ve hatta Süper Lig´e yükselirler.? dedi.

KISA ZAMANDA TAKIMA DÖNECEKLER

Akhisarspor Kulüp Doktoru Atalay Kabakçıoğlu ise takımdaki sakatlıklar üzerine ?Eski sakatlıklardan yenilerine doğru gelmek istiyorum. Birincisi Hasan Ali çalışmalarına devam ediyor. Hedefimiz öbür sezon ve gayet güçlü bir şekilde çalışıyor. Futbolun geleceği konusunda önemli bir isim olduğunu söyleyebiliriz. Bunun dışında hazırlık maçlarımız sırasında sakatlanan Muhammet Reis bugün saha çalışmalarına başladı ve en kısa sürede hazır hale getirmek istiyoruz. Alt adelesindeki küçük bir rahatsızlık ve kısa sürede takıma yeniden dönebilecek. Onun dışında son hazırlık karşılaşmasında iki arkadaşımızın yakın teması sonucu Ergin Keleş ve Alperen Babacan´da da sakatlık meydana geldi. Ergin´in ayak bileği burkuldu ve Alperen´in omzunda bir sakatlık meydana geldi. İkisi de kısa sürede takıma geri gelebilecekler.? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ