SPOR

SPOR Haberleri

VURAL TARAFTARA SESLENDİ

VURAL TARAFTARA SESLENDİ

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural taraftara seslendi.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural taraftara seslendi. Gazetemiz Altıeylül´e verdiği özel röportajda takıma küslük olmaz, aldığı mağlubiyetlere rağmen yanında durulması gerekiyor, nitekim son beş karşılaşmaya bakıldığında ligin zirvesi bize açık diyerek mücadelelere yeniden başlangıç verildiğinde, 50. yılımızda şampiyonluğa giden yolda beraber ilerleyelim diyen Vural seyirciye birlik mesajı verdi.
Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu´nun açıklamasıyla Koronavirüs salgını nedeniyle tüm spor müsabakaları ileri bir tarihe ertelenmiştir, duyurusunun yapılmasının ardından karşılaşmaların ertelendiği bu günlerde Deneyimli Teknik Adam Yılmaz Vural, Akhisar´ı ve Akhisarspor´u terk etmeyip Yılmaz Atabarut Tesisi´nde bireysel çalışmalarına devam ediyor. Sezon başından hatta Süper Lig´den bu yana Akhisarspor´un grafiğini çıkaran 2020-2021 sezonu transfer planlamasını dahi yapan Deneyimli Hoca ?Lütfen sonuca göre taraftarlık yapmayın. Kırgınlıklar olabilir. Neden? Niçin? Sizi bu sahaya getirmeyen faktörler nelerdir? diye konuşulur. Futbolu ben hayatın oyunsallaşmış biçimi olarak görüyorum.

BURASI TAM BİR FUTBOL ŞEHRİ

Burası tam bir futbol şehri. Futbol tüm haftanızı takımın başarısı ve başarısızlığı üzerine yaşayabileceğiniz önemli bir olay. Hafta sonunda ailenizle gidip eğlenip sosyalleşebileceğiniz güzel bir aktivite. Dolayısıyla taraftarın takımda görmek istediği ne? Nasıl bir takımın taraftarı olmak istiyor? Bunlar yönetim kurulumuzla tartışılıyor ve tartışılmalı diye düşünüyorum. Bizim Akigolar, Yeşil-Siyah gibi taraftar gruplarımız var. Sağ olsunlar onlarla sürekli görüşüyoruz, sayın başkanımızla güzel projeler geliştirmeye çalışıyoruz. Herkesin bildiği gibi Kadınlar Günü´nde 2000 kişiye Pasolig verildi. Kaymakamımızla, Milli Eğitim Müdürü´müzle diyalog halindeyiz. Milli Eğitim Müdürü´müz ilkokul ve lise çağında 26 bin öğrencinin olduğunu söyledi. Onlarında 2500 tanesine pasolig verildi. Bu sayılar artsın istiyorum çünkü bu çocuklar yarının taraftarı yarının sporcuları olsunlar.

KENDİ CAMİASININ İÇİNDE DEĞERLER BULABİLİR

 Akhisar kendi camiasının içinde değerler bulabilir. Hatta Sayın Belediye Başkanımız Besim beyle de oturup sohbet ettik. Bizleri çok güzel karşıladı. Babası Ahmet Dutlulu´da bizlere bu konuda destek veriyor. Belediye Başkanı´mızında takıma sahip çıktığını görüyoruz ama desteğini daha da arttırmasını istiyoruz. Mesela şu anki çöplük ve burası takıma verilebilse sportif anlamda daha sağlam temeller üzerinde bir kuruluş olabilir.

MÜLK BAKIMINDAN ÇOK FAKİR

 Baktığımızda 50 senesini doldurmuş bir takım ama mülk bakımından çok fakir olduğunu görüyoruz. Akhisar´ın yüzü, markası olan bu takıma yerel idareler, özel idareler destek olmalıdır diye düşünüyorum. 15 milyon zeytin ağacının olduğu, Türkiye´nin zeytin bölgesinin zeytininden bahsedilmiyor ama Akhisarspor´unu herkes tanıyor. Dolayısıyla Akhisarspor´un çok değerli bir yapı olduğunu bilmemiz gerekiyor. Sanırım yerel idareciler bu konunun bilincinde olan insanlar.? dedi.

TÜRFAD TOPLANTISI

Geçtiğimiz aylarda TÜRFAD tarafından düzenlenen ?Akhisarspor´un Dünü Bugünü Yarını, Akhisar Efsaneleriyle Buluşuyor? adlı panele de değinen Yılmaz Vural ?Geçtiğimiz günlerde TÜRFAD öncülüğünde Akhisarspor´un bir toplantısı olmuştu. Orada daha önce Akhisarspor´da oynamış oyuncuları görmek, yönetim üyelerini görmek çok güzeldi. Ben gerçekten söylüyorum böyle bir toplantıyı daha önce hiç görmemiştim. Çok güzel bir olay. Hepsi iş adamı olmuş, çoğu uzaklardan gelmişler. O günü kolay kolay unutamam ve bu tarz takımı sahiplenici aktivitelerinde artmasını kendi adıma konuşuyorum artmasını isterim.? dedi.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ