VURAL´DAN DURUM DEĞERLENDİRMESİ

VURAL´DAN DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 2-0´lık Giresunspor galibiyetini Yılmaz Atabarut Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirdi.

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 2-0´lık Giresunspor galibiyetini Yılmaz Atabarut Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirdi. Kulüp fizyoterapisti Muharrem Sönmez de takımdaki sakatlıklar üzerine bilgi verdi. Konuşmasına hafta değerlendirmesi yaparak başlayan Deneyimli Teknik Adam Vural ?Bu haftaki tabloya baktığımızda oynanmamış maçlar var. Mesela Keçiören, İstanbulspor ve Keçiörenspor´un 32 puanı var. Yendiği takdirde bizi yakalaması mümkün bir takım. Altay´da 34 puanda ve Bursa ile oynayacak. Deplasmanda oynuyorlar. Kendi maçımızı oynadığımız için haliyle hesap yapabiliyoruz. Onlar puan kaybederlerse bayağı bir yakınlaşma oluyor ve ya Keçiören kazanır Altay berabere kalırsa 35 puanda bir sürü takım oluşuyor. Ortaya git gide enteresan bir tablo çıkıyor ortaya ama bu takımlar 35 olduğu takdirde Balıkesir 31 puanda kalıyor. Onun da bir maçı eksik ve Balıkesir´de Bolu´yla oynayacak. Bolu küme düşmeye aday bir takım olduğu için bu maç hayli önemli. Zorluk seviyesi hayli üst seviyede olan, düşme ve ya Play-Off seviyesindeki takımlar ile üst lige çıkma adayları arasındaki takımlarda müthiş bir mücadele var.

BİZİ GELECEK ADINA DAHA DA UMUTLANDIRIYOR

Çok Şükür bu haftayı kazanarak tamamlamamız bize daha olumlu düşünme fırsatı verdi. Rakibin üzerinde hem oyunsal anlamda hem pozisyonel anlamda üstünlük sağlamak bizi gelecek adına daha da umutlandırıyor. Bu karşılaşmayı yorumlayacak olursak bir basın toplantısında söylediğim gibi maçın geneline baktığımda 8´ yakın pozisyonumuz var, bayağı net. Rakibin ise birinci devre 1, ikinci devre 2 bizim izleyebildiğimiz pozisyonu olmuş.  Dolayısıyla böyle bir pozisyon üstünlüğü ile maç tamamlanmış.

MENEMEN KARŞILAŞMASI KULAĞIMIZA KÜPE OLDU

Menemenspor karşılaşması kulağımıza küpe oldu çünkü 2-0 galiptik ve özellikle 73. dakikadan sonra rakip seri değişiklikler yaptı bizde ona istinaden sistemimizi değiştirdik. Giresun karşısında 2 golden sonra daha defansif topu kazandığında kontrollü oynayarak en azından skoru koruyup rakibin dağıldığı anlarda atak yapıp gol atmayı düşünerek karşılaşmayı 2-0 sonuçlandırdık. Çok şükür bir aday takımdı o da, bir maçı eksikti, şuan 28 puanda ama bize karşı kazansa 31 olacaktı ve eksik maçı da 34 puanı olabilirdi. En azından yenerek aradaki puan farkını şuanda oynamadığı karşılaşmayı düşünmezsek 7 puana çıkarmış olduk. Tabi önemli bir farklılık getirdi bu da bize. Yavaş yavaş bu kazanmalar devam ederse aşağıdaki takımlarla en azından bir farklılık ortaya çıkacak gibi gözüküyor.? dedi.

ELMAR SARI KART CEZALISI

Takım üzerindeki konuşmalarına devam eden Vural ?Elmar 4 sarı karttan cezalı olması nedeniyle ve Milan´ın rahatsızlığı sebebiyle ikisi de kadroda olamayacak. 4 genç oyuncumuz var, Taha, Kaan, Doğukan, Hasan Ali ve Batuhan´ı da burada bırakacağız. Genç takımın iddiası devam ediyor çünkü en azından düşmemek adına aynı ligde devam etmek adına. Hocaları burada kalmalarını bizden rica etti. Onun dışında 22 oyuncumuz ile deplasmana gideceğiz. Takım kadrosunu da orada oluşturacağız.

TEBRİK EDİYORUM KENDİSİNİ

Dün Elmar´ın yediği kartta arkadaşı adına kendini feda etti.  Çok doğru bir kart gördü, tebrik ediyorum kendisini.  Sitem edecek bir durum yok. Oyuncularımın çoğu, sağ olsunlar, gördükleri kart bile bir mana taşıyor. Yani itirazdan, yalandan hareketlerden değil. Takıma lehine olan hareketlerdi. Bu açıdan da çocuklarımı kutluyor ve tebrik ediyorum.

ENTERESAN SONUÇLAR ALAN BİR TAKIM

Eskişehir ile ilgili biraz konuşmak istiyorum. Görüldüğü üzere kimsenin kolay yenemediği ve enteresan sonuçlar alan bir takım. Bunu göz önünde bulunarak hazırlık yapıyoruz. Sonuncu olmaları bizi yanıltmamalı. Büyük bir yanılgı içerisine düşmek istemiyoruz, her takımında olduğu gibi Eskişehir´de bizim bir rakibimiz. Her takımın kendine özgü bir oyunu var. Her takımın kendine özel ihtiyacı var. Eskişehir´de ligde kalma umudunu yitirmiş değil çünkü 16 puandalar ve alttan dördüncü takımın puanı 21. Aralarındaki puan farkı 5. Evinde oynuyor kazanıp 19 puana çıkmak isteyebilirler. Dolayısıyla üstteki takım Osmanlıspor bu hafta evinde Karagümrük ile oynayacak.  Kaybetme olasılığı var. Karagümrük deplasmanda evinden daha çok kazanan bir takım. Dolayısıyla Eskişehir bunun hesabı içerisinde.

KENDİ DÖNEMİMDE ÇIKARDIK

Benim Eskişehirspor´a daha duygusal yaklaşmamın sebebi orada oynayan çocukların 3´te 2´sini kendi dönemimde biz çıkarıp böyle bir gelecek sağlamıştık. Şimdi bizim rakibimiz oldular. Seviyorum onlar adına. İyi oyuncu olmaları, kendilerini öne çıkarmaları ama 90 dakika rekabet olacak aramızda. Bizde Eskişehir´de özel serimizi devam ettirip akabinde oynayacağımız Osmanlı maçına daha umutlu daha hevesli hazırlanmak isteyeceğiz. 2 takımda varını yoğunu ortaya koyacak.  İki tarafta kazanan olmak istiyor.

BİZİM TAKIMIN YEDEK OYUNCUSU YOK

Bizim takımın yedek oyuncusu yok. Süre almak var. Kimisi daha uzun süre forma giyecek kimisi daha kısa sürede forma giyecek. Hem maça göre hem form durumuna göre bir süre alacak. Aramızda şuan oynamayan genç kardeşlerimiz ve sakatlığı dolayısıyla Taha ve Eray kaldı. Eray´da uzun süre kadro dışı kaldı, yeniden kampa girip büyük çaba sarf ediyor, formunu yeniden kazanmak adına. 7 antrenör değerlendirip kadroları kuruyoruz. Oyuncularıma da bu konuda bizlere sıkıntı yaşatmadıkları için teşekkür ediyoruz. İnşallah diyerek Süper Lig´e geldiğimiz gibi çıkarız diyoruz. Ayrıca katılımlarından dolayı tüm basın mensuplarına teşekkür eder ve herkesin Regaip Kandili´ni kutlarım.? dedi

FİZYOTERAPİSTİ MUHARREM SÖNMEZ SAKATLIKLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Eskişehir karşılaşması öncesi takımdaki sakatlıklar üzerine Kulüp Fizyoterapisti Muharrem Sönmez bilgi verdi. Sönmez konuşmasında ?Bildiğiniz gibi Ergin´in bir gribal enfeksiyon rahatsızlığı vardı. Karagümrük karşılaşmasına da alamamıştık. Ergin´in durumu şu an iyi. Hafta başından bu yana zaten antrenmanlara da çıkıyor. Dün de görüldüğü üzere kadrodaydı kendisi. Ergin ile alakalı herhangi bir sıkıntımız yok. Oynatamama sebebimiz vücut direnci hala oturamadığı için 90 dakikayı çıkarabilecek güçte hala değil.  Hastalığını yeni yeni atlatma aşamasında, hala vücut direnci tam sağlanmadı. Eskişehir karşılaşmasına kadar yani 2-3 gün içerisinde daha iyi durumda olacak diyebiliriz. Onun haricinde Milan´da bir bel rahatsızlığı var demiştik. Milan´ın faset eklem dediğimiz, belindeki omurgalarda eklem kemik kaynaklı bir rahatsızlığı var. Onun tedavisine sürekli devam ediyoruz. Planlamamız önümüzdeki hafta Eskişehir karşılaşmasından sonra karşılaşması sonrası antrenmanlara çıkabileceği yönünde yani Milan´ı bu hafta oynayacağımız Eskişehir kadrosuna da alamayacağız. Onun haricinde sakatlığımız ya da herhangi bir rahatsızlığımız bulunmamaktadır. Tek eksiğimiz şuan Milan var, Ergin´inde 2-3 gün içerisinde toparlar diye düşünüyoruz.? İfadelerini kullandı.  


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ