SPOR

SPOR Haberleri

YAKINDA HARABEYE DÖNECEK

YAKINDA HARABEYE DÖNECEK

İNŞAATI BİTTİ, DEVAMI GELMEDİ

2022-2023 sezonunda TFF 3. Lig’de mücadele edecek Akhisarspor’da sular bir türlü durulmazken inşaatı tamamlanan yeni tesis binası da kaderine terkedildi.

Birkaç ay içerisinde 2 kez kayyım atamasıyla gündeme gelen Akhisarspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken tarihi 7 Ağustos 2022 olarak kayyım tarafından belirlenen kongre mahkeme tarafından iptal edildi. Kulüpte bir zamanlar başkanlık görevini icra eden Halil İbrahim Doğan ve Kulübün eski Başkanı rahmetli Hüseyin Eryüksel’in akrabası Abidin Eryüksel kayyım olarak tesisteki ve kulüpteki düzeni de bir yandan oturtmaya çalışıyor. Kendilerine verilen yetkiler çerçevesinde hareket eden kayyım heyeti, takım ile taraftarlar arasındaki buzların da erimesi için mücadele ediyor. Akhisarspor Yılmaz Atabarut Spor Tesisi’ndeki bakımsızlığında önüne geçmek isteyen Doğan ve Eryüksel, geçtiğimiz günler insan boyuna ulaşan yabani otları toplattırarak olası yangın tehditinin önüne geçilmesini sağladı.

Tesise kazandırılmak için yüksek meblağlar harcanarak Hüseyin Eryüksel döneminde inşası tamamlanan yeni hizmet binasının durumu ise içler acısı. Kaderine terk edilen bina her geçen gün daha atıl hale geliyor. Fayansları yapılmış, klimaları takılmış, ışıklandırmaları dahi hazır hale gelmiş tesis binasında yapılması gereken sadece içerisinin düzenlenmesi. Bütçe yetersizliğinden bu işlemi gerçekleştiremeyen kulübe destek olarak Akhisar halkının, yetkili mercilerin bir an önce el atması gerekiyor. Aksi halde hali hazırda depo olarak kullanılan binada, tahribat her geçen gün daha da büyüyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun rüzgar sebebiyle kapısı kırılmış, pencerelerinden bazıları zarar görmüş ve bu aralıklardan içeri giren hayvanlarda dışarı çıkamayarak yaşamını yitirmiş, ayrıca ışık sistemlerinde de dökülmeler meydana gelmeye başlamış.

Öte yandan hizmet binasının önüne dizilmesi için getirilen parke taşlar dahi geldiği gibi duruyor. Ufak bir destekle beş yıldızlı otel konforundaki yeni tesis binası hizmet vermeye başlayabilir ya da her geçen gün bina daha da yıpranacak.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP