YENİ YILIN İLK GALİBİYETİ

YENİ YILIN İLK GALİBİYETİ

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig Kadınlar 3. Grupta mücadele eden Akhisargücü Kadın Voleybol takımı Aydın deplasmanında rakibine set vermedi.

Lig´in 13. haftasında 5 Ocak Salı günü saat 13.30´da Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu´nda başlayan mücadeleyi 3-0 kazanan Akhisargücü 16 puana yükselerek 8. sıraya yerleşti. Aydın Gençlik Hizmetleri aldığı mağlubiyet sonrası 7 puanla 9. sırada yer alıyor.

Çekişmeli geçen mücadelede ilk seti almak için iki takımda bastırırken Akhisar Sultanları 22-25 kazanan taraf oldu. İkinci sete geçildiğinde rakibi üzerinde etkinliğini arttıran Akhisargücü 18-25 bu setten de galip ayrıldı. Üçüncü ve son sette galibiyet için saldıran Akhisarlı Sultanlar 18-25 bu seti de kazanarak Aydın Gençlik Hizmetleri Kadın Voleybol takımını 3-0 mağlup etti. Yeni yılın ilk karşılaşmasında takımına galibiyet sevinci yaşatan Sultanlar mücadele sonrası, gelecek hafta Dost Spor ile oynanacak karşılaşmadan da mutlak galibiyet almak istediklerini belirttiler.

Sezonun ikinci yarısına galibiyet serileri yakalayarak devam etme niyetindeki Akhisargücü karşılaşmaları voleybolseverler tarafından da merakla bekleniyor.


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ