YEREL BASIN AKHİSARSPOR YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

YEREL BASIN AKHİSARSPOR YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

Akhisarspor yönetimini yılmaz Atabarut Tesislerinde ziyaret eden Akhisar yerel basın mensupları çiçek takdim ederek başarı dileklerinde bulundu.

Akhisarspor yönetimini yılmaz Atabarut Tesislerinde ziyaret eden Akhisar yerel basın mensupları çiçek takdim ederek başarı dileklerinde bulundu.

Akhisar Gazeteciler Birliği, Altıeylül Gazetesi, Gündem Akhisar, Yeni Gözde Haber, Yeni Akhisar´ın sesi temsilcileri, Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel  ve yönetimini tesislerde makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Akhisarspor´un yeni sezon hedefleri, transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Eryüksel ?Akhisarımızı spor camiasında en iyi şekilde temsil etmek, kentin marka değerini artırmak için mevcut imkanlarımız dahilinde elimizden gelen çabayı gösteriyoruz? dedi.

İyi bir kamp dönemi planladık

^Temmuzda top başı yapan takımın bu hafta sonu tatil yapmadan tesislerde çalışmalarına devam edeceğini belirten  Eryüksel, İlki Erzurum´da , ikincisi Kızılcahamam´da olmak üzere iki aşamalı bir kamp dönemi planladıklarını belirtti. Hüseyin Eryüksel, sıkı bir çalışma dönemi  ve takıma yeni katılan futbolcularla yaşanacak uyum sürecinden sonra 7 Ağustos´ta Ankara Eryaman Stadında Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile süper kupa mücadelesine çıkacaklarını ifade etti.

Hedefimiz hak ettiğimiz yere kısa sürede gelmek

Eryüksel ?sıkı bir çalışma ve kamp döneminden sonra tabii ki bu arada eksiklerimizi de kadromuza katarak yeni sezon hazırlıklarımızı tamamlayacağız. İyi bir takımımız var. Tabii eksiklerimizi tamamlamak için transfer görüşmelerimiz de devam ediyor. Bu gün yarın kesinleşecek birkaç ismi kamuoyu ile paylaşacağız. Dileğimiz, Akhisarspor olarak hak ettiğimiz yere en kısa zamanda gelmek. Bunun için de gereken tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz? dedi.

Yerel basın mensupları, Semih Gürmen, Akif Özalp, Süleyman Kollu, Mümin Çelik´i makamında kabul eden Hüseyin Eryüksel´e yönetimden Harun Eryüksel, Zekeriya Güneş, Fatih Karabulut eşlik etti.

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP