YILIN EBESİ ÖDÜLÜ AKHİSARA GELDİ !

YILIN EBESİ ÖDÜLÜ AKHİSARA GELDİ !

Son yıllarda yılın doktoru, yılın hemşiresi ödüllerini tek tek Akhisar´a kazandıran ve Akhisar´ımızı onurlandıran Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi , bu yılda yılın ebesi ödülünü Akhisar´a getirerek önemli bir başarıya imza attı.

Son yıllarda yılın doktoru, yılın hemşiresi ödüllerini tek tek Akhisar´a kazandıran ve Akhisar´ımızı onurlandıran Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi , bu yılda yılın ebesi ödülünü Akhisar´a getirerek önemli bir başarıya imza attı. Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi doğumhane biriminde görevli ebe Ayşe Demirtaş Manisa ilinde yılın ebesi seçildi. 

Her yıl 5 Mayıs Dünya Ebeler Günü dolayısıyla 81 vilayette il sağlık müdürlüklerince yapılan değerlendirmelerde yılın ebeleri belirleniyor.

Manisa´da yılın ebesi ödülüne layık görülen Ebe Ayşe Demirtaş ? Çok mutluyum . Bu ödülü arkadaşlarım adına alıyorum. Ebe olmaktan guruR duyuyorum ve işimi severek yapıyorum ? dedi. 

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op Dr Erol Karaca konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ?Son yıllarda Anne ve Bebek sağlığıyla ilgili yaptığımız ülke ve il bazında ses getiren başarılı çalışmaların bireysel anlamda da bu tür ödüllerle takdir ediliyor olması bizleri gururlandırdı ve mutlu etti. Ebe Ayşe Demirtaş arkadaşımızı yönetim ve tüm hastane personellerimiz adına kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Hastanemize bu tür ödülleri kazandırmada önemli rol oynayan , kurumsal aidiyet duygularını benimsemiş , ekip ruhu anlayışıyla ve özverili şekilde çalışan tüm personelimize ayrıca şükranlarımı sunuyorum? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


VEREM HASTALIĞI HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER

ÖZEL MEDİGÜN HASTANESİ’NDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNE ZİYARET

ÖZEL MEDİGÜN’DEN YAŞLILARA SAYGI HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

“RAMAZANDA ORUÇ TUTANLAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”

DERMATOLOJİ UZMANI DR. HAROVA MEDİGÜN AKHİSAR HASTANESİNDE

"AYAKTAN KEMOTERAPİ ÜNİTESİ” HAKKINDA BİLGİLENDİRDİLER

KALP KRİZİ RİSKİNİ AZALTMAK İÇİN NELER YAPILMALI?