YILMAZ VURAL; "AKHİSARSPOR SÜPER LİGE ÇIKMALI"

YILMAZ VURAL;

Akhisarspor´la anlaştıktan sonra takımla ilk antrenmana çıkan tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural basına, kamuoyuna ve taraftarlara çok sıcak mesajlar verdi.

Akhisarspor´la anlaştıktan sonra takımla ilk antrenmana çıkan tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural basına, kamuoyuna ve taraftarlara çok sıcak mesajlar verdi. Tecrübeli Hoca bu takımın Süper Lig´den düşmesi akıl alacak bir şey değil. Çok önemli bir dönüm noktasında ve bu yıl Süper Lige çıkmalı. Aksi takdirde içinden çıkılmaz bir sarmala girer. Biz de bu takım ve bu şehir için geldik, elimizden geleni yapacağız"dedi. Akşam idmanı arasında basın mensuplarına takım, oyuncular, ligdeki puan durumu, hedefleriyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural takımın sonuca yönelik birçok şeyi yaptığı halde gol üretememesinin en önemli problem olduğunu belirtti. Vural oyuncuların teknik kapasitesinin yeterli olduğunu, ancak bir süre rahat davranılmış olduğunu belirtti.

FARK KAPANIR ŞAMPİYONLUĞA OYNAYABİLİRİZ

Vural ; "Kalan 15 haftada ikinci ile 6 puan fark olduğundan kaybedilen çok şey olmadığını düşünüyorum. Kapatılmayacak fark yok. Tabii biz de futbolcu kardeşlerimizle ki çoğu ile daha önce çalıştım, bu ligde en iyi sonuçları almak için çabalayacağız.  Hak eden formayı alır ve aldığı paranın hakkını verecek futbolunu oynar" diyerek olumlu mesajlar verdi.

TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYIN

Ancak taraftarın takımı yalnız bırakmasını anlamıyorum. Taraftarlık maç sonucuna göre olmaz. Akhisarsporlu iseniz süper ligde de oynasanız amatör ligde de olsanız bu takımlısınızdır. Taraftarımızı Altınordu maçına ve bir sonraki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Menemen spor maçına bekliyoruz. Bize bir hoş geldin desinler biz de galibiyetimizi alalım" dedi.


Haber Kaynak : Süleyman KOLLU


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP