YILMAZ ; “BİZİM İTTİFAKIMIZ MİLLETİMİZLE”

YILMAZ ; “BİZİM  İTTİFAKIMIZ MİLLETİMİZLE”

Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Zekai Yılmaz son günlerde gündemde olan ittifak ile ilgili basın açıklaması yaptı.

. Saadet Partisi Manisa İl Başkanı  Zekai Yılmaz “Bizim ittifakımız, hayat pahalılığı, işsizlik ve geçim sıkıntısından muzdarip olan herkesle” şeklinde konuştu.

 

Saadet Partisi Manisa İl Başkanı  Zekai Yılmaz sözlerine şöyle devam etti;

 

“Bizim ittifakımız, ek vergilerle ezilen, faizle sömürülen, tenceresinde bugün ne pişireceğim diye kara kara düşünen herkesle.  Biz Geçim İttifakı  diyoruz. Siz kutuplaşma diyeceksiniz, Biz kucaklaşma diyeceğiz. Siz hesaplaşma diyeceksiniz,  Biz helalleşme diyeceğiz. Milletimizin tenceresi kaynamıyorken derdimiz seçim değil geçim. Her bir insanımızın geçim mücadelesine destek olmak, onları dinlemek, seslerini duyurmak, çözümler üretmek, tencerelerinde dert değil aş pişirebilmek için seçimden önce bir Geçim İttifakı kurmakta kararlıyız” şeklinde konuştu.

 

HEPİMİZİN GÜNDEMİ AYNI!

 

Hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere,  “Hayır!” diyen Saadet Partisi Manisa İl Başkanı  Zekai Yılmaz  “hepimizin gerçek gündemi için. Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz. Hepimizin ortak bir derdi var. Evlerde kaynamayan tencerenin, ay sonunda gelen faturaların, ağır vergilerin, hayatı yaşanmaz kılan hayat pahalılığının ve ekonomik çıkmazların getirdiği; geçim derdi.Bizler bu ortamda günümüzü kurtarmaya, geleceğimizi inşa etmeye çalışırken; yanlış ekonomi politikalarıyla hepimizi zor durumda bırakan iktidar, algı yönetimiyle de bizleri gerçek gündemlerimizden uzaklaştırmaya çalışıyor. Son günlerde iktidarın seçim derdi güderek hepimizi içine çekmeye çalıştığı ittifak gündemini suni buluyor, bu gündeme dahil olmuyoruz. Saadet Partisi olarak ülkemizin asıl meselesi “Seçim değil, Geçim İttifakı” diyoruz. Yaşanan geçim sıkıntısına farkındalık oluşturmak, herkesin sesi olabilmek, sorunlara çözüm üretebilmek adına Geçim İttifakı kampanyasıyla birlikte; esnafla, işçilerle, işsizlerle, memurlarla, sanayicilerle, çiftçi ve besicilerle, işverenlerle; ülkemizde geçim mücadelesi veren herkesle ittifak yapıyoruz. Görüşü ne olursa olsun, partisi ne olursa olsun bütün insanlarımızı Geçim İttifakı’na davet ediyoruz. Hayat pahalılığına, Adaletsiz gelir dağılımına, Üretmeyen ekonomiye, İşsizliğe, ağır vergilere, “Hayır!” diyen herkesle Hepimizin gerçek gündemi için. Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz”  ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ