GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ZABITA HER ZAMAN HER YERDE

ZABITA HER ZAMAN HER YERDE

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, görev ve sorumluluklarını yerine getirirken, engellilerin de yanında yer alarak, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, görev ve sorumluluklarını yerine getirirken, engellilerin de yanında yer alarak, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, engelli vatandaşların da yanlarında yer almaya ve onlara destek olmaya devam ediyor. Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kendilerine verilen görev ve sorumlulukları yerine getirirken, görev alanı sınırlamasına bakmadan engelli vatandaşlara el uzatmaya, destek olmaya devam ediyor. Özellikle kaldırımlardaki rehber yolunun açık olmasına dikkat eden ekipler, kaldırım işgali yapan esnaflara uyarılarda bulunarak engelli vatandaşların kaldırımları kullanmalarını kolaylaştırıyor. Ekipler, kaldırımlarda bulunan iniş ve çıkış rampalarından engelli vatandaşların ve bebek arabası kullanan annelerin en rahat şekilde faydalanabilmesi için iniş ve çıkış rampalarının her zaman açık olması için kontrollerini gerçekleştiriyor. Bebekli annelerin ve engelli vatandaşların özellikle de tekerlekli sandalye kullanan vatandaşların iniş ve çıkış rampalarını kullanmalarını engelleyen durumlara anında müdahale eden zabıta ekipleri, araç sürücülerine gerekli uyarılarda bulunarak, engelli vatandaşların ve annelerin seyahatlerinin aksamamasına yönelik çalışmalarını da yerine getiriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, ekiplerin özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, özellikle engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalara daha fazla yer vereceklerini kaydetti. Duman, her bireyin bir engelli adayı olabileceğinin farkında olduklarını belirterek, her bireyin hakkının olduğu gibi engelli bireylerin de haklarını savunmaları için gerekli çalışmaları görev ve sorumluluklarını tüm ekip olarak yerine getireceklerini söyledi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”