ZAFER PARTİSİ'NDEN EĞİTİM-İŞ'E ZİYARET

ZAFER PARTİSİ

Zafer Partisi Akhisar İlçe Başkanlığı “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutlamayı Eğitim-İş'i ziyaret ederek başladı.

Zafer Partisi Akhisar İlçe Başkanı Necdet Erikçi, İlçe Başkan Yardımcısı Mert Gör, İlçe Sekreteri ve Başkan Yardımcısı Kemal Tekcan Güneş ve Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Çokluk ziyarette yer aldı.

Eğitim-İş Akhisar Başkanı Cem Kadir Bedirhanoğlu ile Örgütlenme Sekreteri Erol Topuz, Mali Sekreter İsmail Can Demir; temsilcilik ziyaretine katılım gösterenler arasındaydı.

Zafer Partisi Akhisar İlçe Başkanı Necdet Erikçi ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; “Sizlerin ve tüm Öğretmenlerimizin gününüzü en içten dileklerimizle kutlarız. Öğretmenlerimizin çalışma şartlarının çok daha iyi olduğu, verdikleri emeklerinin karşılığını tam olarak aldığı, Atatürk'ün inşa ettiği bilimsel eğitim temelli; eğitim ve öğretim yılları geçirmenizi temenni ediyoruz. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi saygı ile anıyoruz. Bugün burada bize bu güzel karşılamanızdan ve misafirperverliğinizden dolayı teşekkürlerimizi sunar tüm Eğitim-İş ailesine çalışmalarında başarılar dileriz.” ifadelerin kullandı.

Eğitim-İş Akhisar Başkanı Cem Kadir Bedirhanoğlu; “İyi dilekleriniz ve nazik ziyaretleriniz için teşekkür ederiz ve her zaman bekleriz sağ olun. Eğitim-İş olarak tüm siyasi partilere kapımız açıktır.” dedi.

Ziyaret öğretmenlerin çalışma koşulları ve eğitim sistemindeki olması gerekenlerin istişare edilmesi ile devam etti. Fotoğraf çekimi ile son buldu.


Haber Kaynak : haber merkezi


AKHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

AKHİSAR’DA 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANACAK

AKHİSAR’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI BAŞLADI

ASAYİŞ VE GÜVENLİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ