ZAFERSPOR AKHİSAR´DA ÜCRETSİZ KIZ FUTBOL EĞİTİM MERKEZİ AÇTI

ZAFERSPOR AKHİSAR´DA ÜCRETSİZ KIZ FUTBOL EĞİTİM MERKEZİ AÇTI

Kadın futbolu konusunda son yıllarda büyük başarılara imza atan Zafer Spor Akhisar´da kız futbol eğitim merkezi açarak, kızlara eğitim vermeye başladı.

Kadın futbolu konusunda son yıllarda büyük başarılara imza atan ZaferSpor Akhisar´da kız futbol eğitim merkezi açarak, kızlara eğitim vermeye başladı.  Şimdilik haftada bir gün olarak belirlenen çalışmalar gelecek talebe göre arttırılacak.

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Kulüp Başkanı ve Teknik Sorumlu Hakan Arslancan ? Kadın futbolu konusunda bölgemizde önemli bir eksikliği dolduruyoruz. Üç yıldır Soma´da yaptığımız çalışmalar neticesinde, bu sezon 3´ncü lig de grup müsabakalarını şampiyon olarak tamamladık, genç kızlarda Türkiye´de son 16 arasına, yıldız kızlarda son 8 arasına kaldık. Başarılarımızı biraz daha üst seviyelere taşıyabilmek için Soma, Kırkağaç ve Akhisar´da yetenekli kızlar arıyoruz. Bu maksatla Akhisar´da da bir kız futbol eğitim merkezi açarak Akhisar´ı da tarayarak yetenekli kızları tespit etmek istiyoruz. Şimdilik hafta da bir gün pazartesi günleri  saat 17.00 -18.30 arasında Kamburoğlu halı sahasında ücretsiz eğitimler veriyoruz. Bu eğitimlerimize 2004-2005-2006-2007-2008 doğumlu kızlarımız katılabilir.

Ayrıntılı bilgi almak için 0506 882 8050 numaralı telefonu arayabilirler. ? dedi

 


Haber Kaynak : erhan çelik


AKHİSARSPOR, PROFESYONEL LİGLERE VEDA ETTİ

OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP