ZEHRA MUHİTTİN KAVAKLI ANAOKULU´NA BİR CAN DAHA EKLENDİ

ZEHRA MUHİTTİN KAVAKLI ANAOKULU´NA BİR CAN DAHA EKLENDİ

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk´un da dediği gibi "Müfredattaki kitaplara hayvan sevgisini anlatan bir paragraf koymakla, okul bahçesine isteyen çocuğun sevebileceği, su verebileceği, günaydın diyebileceği bir can koymak arasında sevgi kadar büyük bir

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk´un da dediği gibi "Müfredattaki kitaplara hayvan sevgisini anlatan bir paragraf koymakla, okul bahçesine isteyen çocuğun sevebileceği, su verebileceği, günaydın diyebileceği bir can koymak arasında sevgi kadar büyük bir fark var."

          Bakım ve aşılarının tam olarak yapıldığı okulumuz bahçesinde yerini alan Zeytin adlı can dost çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı. Uyum sürecini geçiren okul öğrencileri ve Zeytin birbirlerine destek olarak bu süreci başarıyla tamamladılar.

          Zeytin okul kaygısı yaşayan ve ailelerinden ilk kez ayrılacak olan minik yavrularımızın endişesini sevimliliği ve karşılık beklemeden sunduğu sevgisiyle yüreklerinden aldı. Başlangıçta okul kapısına tedirgin yaklaşan öğrencilerimiz Zeytin´i görüp ona günaydın demek için okullarına koşarak gelir oldular.

           Hayvan dostumuz Zeytin ile çocuklarımızın ve velilerimizin hayvan sevgileri perçinlenmiş oldu.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK