ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR GENÇLİK SPOR KULÜBÜNDEN ORYANTİRİNG´TE İKİ TÜRKİYE DERECESİ

ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR GENÇLİK SPOR KULÜBÜNDEN ORYANTİRİNG´TE İKİ TÜRKİYE DERECESİ

Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L Gençlik Spor Kulübü Oryantiring Takımı , Türkiye Oryantiring Federasyonu´nun Kocaeli´nde düzenlediği Şampiyonadan iki Türkiye derecesi ile Akhisar´a döndü.

Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L Gençlik Spor Kulübü Oryantiring Takımı , Türkiye Oryantiring Federasyonu´nun Kocaeli´nde düzenlediği Şampiyonadan iki Türkiye derecesi ile Akhisar´a döndü.

Akhisar Zeynep Gülin Öngör M.T.A.L Gençlik Spor Kulübü Başkanı  Nazan BAHAR ; ?Akhisar´da Oryantiring Sporunun marka  Kulübümüz, 1500 kişinin katıldığı şampiyonada ; Ormanda koşulan  1.gün Orta Mesafe Yarışmasında 21 yaş Bayanlar Kategorisinde Fatma Nur Ergin , Türkiye 3.lüğü , Gebze Kent merkezinde yapılan 2.gün Sprint yarışmasında Türkiye 2.liğ elde ederek  Akhisar´ımızın ,kulübümüzün ve lisemizin adını duyurmuştur. Yarışmada kulübümüzü temsil eden idareci ,  Antrenör ve Sporcularımızı can-ı gönülden kutluyor. Bizlere ulaşım desteği sağlayan Akhisar Belediye Başkanlığımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.? dedi.

Oryantiring Takımı Antrenörü Emine Bilir; ?Sezonun ilk yarışmasında Kocaeli´nde Sinem Sungun, Duygu Yurt, Zeliha Nur Araz, Fatma Eriş,Meltem Doğru, Pelin Sena, Sıla Doğan, Eylül Kalem, Sümeyye Bakır, Gizem Yürek, Fatma Nur Ergin, Muammer İnan, Müleyke Yeşilyayla  ?dan oluşan genç, dinamik ve deneyimli sporculardan oluşan bir ekip ile Şampiyonaya iştirak ettik. Sporcumuz Fatma Nur Ergin Türkiye 2.liği ve 3.lüğü elde ederken , Fatma Eriş´ de Orta Mesafe Yarışında Türkiye 4.lüğü elde etti. Takımımızın hem idarecisi hem de sporcusu olan Muammer İnan ?da erkekler 50 yaş kategorisinde her iki günde Türkiye 10.luğu elde etti. Antrenör olarak ilk yarışımda bu dereceleri elde ederek beni gururlandıran tüm sporcularıma teşekkür ederim.? dedi.

Oryantiring Takımında Sporcu ve idareci olarak yer alan Muammer İnan;  ?Türkiye Oryantiring Federasyonu ?nun Dünya Şampiyonasına da puan veren WR ulusal Şampiyonasında kürsü gören sporcular ve geleceğin kürsü adayı sporcularımızla doğa içerisinde , ülkemizin güzide bir kentinde yarışmak , sosyal ,kültürel ve sportif anlamda sporcularımıza ve öğrencilerimize güzel deneyimler katıyor.? dedi.

Türkiye 2.liği ve 3.lüğü elde eden Oryantiring Sporcusu Fatma Nur Ergin ; ?Bir süredir uzak kaldığım yarışmalara madalyalar ile dönmek çok güzel bir duygu. Nisan ayında Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapacak olmamızın da heyecanını yaşıyoruz. En büyük arzum kendi şehrimizde ve sevdiklerimizin önünde de kürsüye çıkabilmek. Ayrıca İkincilik madalyamı öğretmenliğimi de yapış olan ,Türkiye Oryantiring Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı Özgür Morbel´ in elinden almam benim için unutmayacağım bir hatıra olacak.? dedi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI