Zeynep Gülin Öngör Mtal 187 Kelebeğini Uğurladı

Zeynep Gülin Öngör Mtal 187 Kelebeğini Uğurladı

Zeynep Gülin Öngör MTAL, Fatma Kısabay ve Metin Poyraz tarafından sunumu gerçekleştirilen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet gecesi okul bahçesinde yapıldı.

Zeynep Gülin Öngör MTAL,  Fatma Kısabay ve Metin Poyraz tarafından sunumu gerçekleştirilen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet gecesi okul bahçesinde yapıldı.

Geceye okulun hayırseverleri Zeynep Gülin Öngör, Yavuz Akın Öngör ve Gazeteci Jale Özgentürk de katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan okul müdürü Nazan Bahar: ?Değerli velilerimiz özenle ve üzerine titrediğiniz, zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz gözbebeklerinizi  bizlere emanet ettiniz, bizde onları bilgilerle donatarak yarınlara hazırladık. Kızlarımızın hayatlarına bir pencere açıp temellerine birkaç damla su, ufuklarına bir tutam ışık olduysak ne mutlu bizlere. Sevgili öğrencilerimiz; 4 yıl önce ?Merhaba? demiştik sizlere. Şimdi ise ?Yolun açık olsun? deme vaktidir. Kıymetli kızlarımız Bulunduğunuz yerde sevgi ve saygıyı kardeşliği, barışı yeşertiniz. Vatanımızı ve milletimizi sevip, yükselmesi için çalışınız. Tüm yaşamınızın değerli ailelerimizle birlikte sağlıklı başarılı ve mutlu geçmesini dileyerek hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.? dedi.  

Konuşmanın ardından mezuniyet törenine bir sürprizle devam edildi. Sözü ve bestesi okulun müzik öğretmeni Gülhan Altınışık?a ait olan ve okul korosu tarafından seslendirilen Zeynep Gülin Öngör MTAL Marşı Zeynep Gülin Öngör tarafından da gururla izlendi.

Sürprizin ardından hayırsever Zeynep Gülin Öngör konuşmasını yaptı. Kızların okuması ve meslek sahibi olmasının önemini vurgulayan Zeynep Gülin Öngör her sene bu geceye büyük bir gururla katıldıklarını ifade etti. Ardından dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdi.

Gecenin devamında mezun öğrenciler adına veda konuşmasını Tek.12 A sınıfından Gizem Tuyum  gerçekleştirdi. Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler geceye eğlenerek devam etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ