ZİRAAT ODASI BAŞKAN BOĞAZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ZİRAAT ODASI BAŞKAN BOĞAZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kırkağaç ilçesinde 27 yıldır Ziraat Odası Başkanlığı yapan Süleyman Boğaz bir süredir mücadele ettiği akciğer kanserine yenilerek hayatını kaybetti.

Kırkağaç ilçesinde 27 yıldır Ziraat Odası Başkanlığı yapan Süleyman Boğaz bir süredir mücadele ettiği akciğer kanserine yenilerek hayatını kaybetti.

Kırkağaç MHP ilçe başkanın babası olan Kırkağaç Ziraat Odası´nın 27 yılık başkanı olan Boğaz 3 gün önce durumunun ağırlaşması üzerine Boğaz, Soma ilçesindeki bir özel hastaneye kaldırıldı. Bu sabaha karşı durumu daha da kötüleşen Boğaz, tüm müdahalelere rağmen 04.00 sıralarında hayatını kaybetti. 73 yaşında hayatını kaybeden Boğaz, 1992 yılında bu yana  Ziraat Odası Başkanlığını 27 yıl sürdürdü.27 yıllık ziraat odası başkanı  Süleyman Boğaz´ın hastane morgundan alınan cenazesi, ilk olarak Kırkağaç´ın kırsal Öveçli Mahallesi´ndeki evinin önüne getirildi. Daha sonra son yolculuğuna uğurlanmak üzere kılıan öğle namazına müteakip Kırkağaç´ın Öveçli mahallesindende defin edildi. Süleyman Boğaz cenazesine AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse, AK Partili Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Kırkağaç 6. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay Ahmet Sel, Boğaz´ın ailesi, yakınları, çevre ilçelerin ziraat odası başkanları, çiftçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Daha sonra Kırkağaç MHP ilçe başkan Halil Boğaz, cenazede taziyeleri kabul etti. 27 Yıl Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığınlığını sürdüren ve hayatını 73 yaşında kaybeden Süleyman Boğaz  evli ve 2 çocuk babasıydı


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU