Menü akhisar6eylul
Tarih: 27.01.2023 16:35
Akhisar Belediyesi parke taş ve bordür döşeme ihalesi yapacak

Akhisar Belediyesi parke taş ve bordür döşeme ihalesi yapacak

Facebook Twitter Linked-in

Parke taş ve bordür döşeme yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19'uncu maddesine göre 22 Şubat 2023 günü saat 14.00'te açık ihale usulü ile ihale edilecek olup teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. 

İhalenin niteliği, türü ve miktarı; yapım işi 4450 metrekare taş döşeme işi 1000 metreküp kazı ve dolgu yapımı işi 3950 M muhtelif döşeme yapım işi, ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir, olarak ifade buldu.

Yapılacağı, teslim edileceği yer ise Akhisar İlçesi Muhtelif Merkez ve Kırsal Mahallelerinin cadde ve sokakları olacak. Teslim tarihi ve süresi yer tesliminden itibaren 180 takvim günü olarak belirtildi. İşe sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 gün içinde yer teslimi yapılarak başlanacak.

İhale komisyonunun toplantı yeri Akhisar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü olacak.

İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası; https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

İlan.gov.tr'de resmi ilana ait link;https://www.ilan.gov.tr/ilan/1120512/ihale-duyurulari-yapim-ve-insaat-ihaleleri-parke-tasi-ve-bordur-dosemesi-yaptirilacaktir




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —